Tom Hardy je potpisao za 'Venom' filmsku trilogiju!

Tom Hardy je potpisao za ‘Venom’ filmsku trilogiju!

Tom Hardyja ćemo po prvi puta vidjeti u superhero ulozi ove jeseni filmom Venom, ali baš poput drugih superhero zvijezda, on je zapravo napravio ugovor na puno više od tog jednog filma. 
U novom izvještaju za Total Film Magazine, Hardy je potvrdio da je on zapravo potpisao za cijelu Venom trilogiju.

U intervju je rekao:

“Ja sam otvoren za što god vi želite raditi s time. Potpisali smo za tri komada. Tako da je to još uvijek vrlo otvoren slučaj. Vidjet ćemo kakve su reakcije ljudi na njega. Ja mislim da je to odličan lik. Volim glumiti njih obojicu. To je predjelo, a za Sony, to je Venom svemir pokrenut u izolaciji.”

Tom Hardy je potpisao za 'Venom' filmsku trilogiju!

Čini se kako se puno toga događa iza Venom, sada kada dolazimo u sezonu jeseni. Službeni Venom trailer ima više pregleda od bilo kojeg Spider-Man filma kojeg je Sony objavio; a nedavna predviđanja kažu da će film oboriti rekorde na vikend otvaranju u listopadu. Ako Venom zaista bude uspjeh na kino blagajnama, onda će proširivanje franšize u trilogiju biti vrlo jednostavno.

Kao što je to često kod Marvel filmova, fanovi su manje zainteresirani za ovaj prvi nastavak i ‘origin’ priču, nego za ono što slijedi. Glavni interes je sigurno za lik kojeg glumi Woody Harrelson, koji se pojavio u Venom traileru u misterioznoj cameo ulozi – onoj koju već zadirkuju da će imati znatno veću ulogu u nadolazećem Venom nastavku. Mnogi fanovi nagađaju da to znači da će Harrelson glumiti Venom rivala Cletus Kasady / Carnage – otkriće koje bi Venom 2 vrlo brzo i lako prodalo fanovima.

Nakon Carnage, fanovi vjeruju da bi radnja za treći film mogla biti adaptacija “Maximum Carnage” crossover događaja iz Spider-Man stripova 90tih. U toj prići, Carnage postaje nešto poput serijskog ubojice i kultnog vođe, terorizirajući New York s nizom ubojstava i općim terorizmom. Ako Venom franšiza bude iznimno popularna i uspješna do tog trenutka, tada priča o punom crossoveru s Tom Holland Spider-Man i/ili drugim likovima iz Sony filmskog svemira, poput Silver Sable, Black Cat i Morbius, nije uopće isključena. To je plan od tri filma iza kojeg bi vjerojatno svaki fan stao.
Međutim, malim koracima moramo ići prema naprijed, te vidjeti kako će proći Venom film u kinima 05. listopada.

Similar Posts