Tom Hardy je gangsterska legenda u prvom TRAILERU za nadolazeći film 'Capone'

Tom Hardy je gangsterska legenda u prvom TRAILERU za nadolazeći film ‘Capone’

Stigao je prvi trailer, a s njim i datum izlaska, za dugo očekivani gangsterski film s Tom Hardyjem u glavnoj ulozi, prvotno nazvan Fonzo, a sada promijenjenog imena ‘Capone.’

Datum izlaska filma Capone:

12. svibanj 2020.

Žanr:

Biografija, drama, krimi

Redatelj:

Josh Trank

Scenarist:

Josh Trank

Glumci:

Tom Hardy, Linda Cardellini, Matt Dillon

Radnje ukratko:

47-godišnji Al Capone, nakon 10 godina zatvora, počinje patiti od demencije i proganja ga njegova nasilna prošlost.

Tom Hardy je gangsterska legenda u prvom TRAILERU za nadolazeći film 'Capone'

Nakon što je režirao užasni film Fantastic Four, redatelj Josh Trank vratio se s filmom koji je zapravo isključivo njegov rez. Tom Hardy vodi svoju biopsku kriminalističku dramu igrajući čikaškog šefa zločina Al Caponea. Jednom naslovljen Fonzo, njegovo sljedeći film se sada zove Capone, a stiže mnogo prije nego što se očekivalo.

Vertical Entertainment preuzeo je film koji će 12. svibnja slijetati u streaming s dolaskom u kina koji će se možda dogoditi kada se svijet vrati u normalu. Trank je sada pustio svoj prvi trailer na Twitteru za film u kojem glume i Linda Cardellini, Noel Fisher, Jack Lowden, Matt Dillon, ​​Kyle MacLachlan, Kathrine Narducci i Caiden Acurio.

Film prati Caponeovo kasnije putovanje u njegovom životu, nakon 11-godišnjeg boravka u zatvoru u Atlanti. Sudeći po traileru, čini se da Hardy odlično odrađuje svoj posao kao Capone i nadamo se da može redatelja Tranka vratiti na pravi put. Ispod pogledajte prvi trailer za nadolazeći krimi film Capone.

Similar Posts