Tom Hardy intenzivno trenira kako bi postao Zvijer - video treninga! - Svijet filma

Tom Hardy intenzivno trenira kako bi postao Zvijer – video treninga!

Pogledajte kako Tom Hardy trenira kako bi se pripremio za ulogu Venoma, u ovom novom videu!

Iako se Sony okrenuo Marvelu kako bi im pomogli s njihovom Spider-Man franšizom, studio je i dalje željan pravljenja svog svemira, temeljenog na Spider-Man likovima. Venom film u kojem glumi Tom Hardy je prvi na redu i iako imamo jako puno pitanja o tome, nije puno toga, za sada, poznato. Hardy trenutno naporno vježba za svoju ulogu u filmu, a video iza kamera nam može otkriti neke zanimljive detalje o njegovom liku. Venom će biti izrazito jak, s unutarnjom vatrom i spreman započeti “carnage.”

Kao većina glumaca za stripovske uloge, Tom Hardy prolazi kroz neke poprilično intenzivne fizičke treninge kako bi što vjernije donio lika na velike ekrane. S obzirom na to da smo vidjeli kako Venom može biti poprilično mišičav, Hardy ima puno posla ispred sebe, ali njegovi treneri kažu da on to voli. U ovom iza kulisa videu dva Hardyjeva trenera pričaju o Mad Max glumcu i njegovoj rutini vježbanja, koja uključuje poprilično kikboksa. Dali to znači da će Venom imati puno bliskih tučnjavi ili je to samo njegov stil vježbanja? Također pričaju o tome kako se Hardy voli tuči i kako na svaki trening ponese svoju unutarnju vatru.

Možda najveća stvar iz ovog trailera, što se tiče filma, se odvija na kraju, kada jedan od trenera priča o Venom liku. On kaže da Tom Hardy vježba kako bi se pretvorio u zvijer i da “ono što će svijet vidjeti je jedan od mračnih, najsnažnijih negativaca što je Marvel ikada napravio. Bit će to pravi pokolj (carnage).” Venom se snima za R-rejting, a kako zvuči taj rejting će i zaraditi svojim vrlo mračnim tonom filma. Fanovi također mogu očekivati da Venom bude vrlo snažan. Venom ima sve moći Spider-Mana, ali je obično fizički puno jači. I iako je Venom nešto poput anti-heroja, ovdje se odnose prema njemu kako čistom negativcu. Da li to znači da on neće biti spasitelj, nego glavni negativac svog filma?

I nemojte misliti da nismo primijetili taj dio i ‘carnage’ na kraju. Trener se je moguće samo zabavljao, ali fanovi znaju da je Carnage još jedan Spider-Man negativac, vrlo blizak Venomu. Oni su oboje izvanzemaljski simbioti ali dok je Venom većinom časniji, Carnage je samo psihopat. Carnage je u filmu glavni i centralni negativac, tako da ima vrlo važnu ulogu za igrati u filmu.

Venom redatelj je Ruben Fleischer, a zvijezde filma su Tom Hardy, Michelle Williams i Riz Ahmed. Datum izlaska filma je 05. listopad 2018. Sve što znamo o filmu možete pročitati ovdje.

U nastavku pogledajte video treninga.

Similar Posts