Tom Hanks otkriva da on i supruga Rita Wilson imaju koronavirus

Tom Hanks otkriva da on i supruga Rita Wilson imaju koronavirus

Kako se koronavirus i dalje širi (COVID-19 je ranije proglašena globalnom pandemijom), imamo riječi o prvim slavnim osobama koje su izašle u javnost s dijagnozom.

Osvajatelj Oskara Tom Hanks (Big, Road To Perdition, Saving Private Ryan) oglasio se putem društvenih mreža kako bi podijelio da su on i njegova žena zaraženi koronavirusom.

“Pozdrav, ljudi. Rita i ja smo tu dolje u Australiji. Osjećali smo se malo umorno kao da smo prehlađeni, a osjetili smo i bolove po tijelu. Riti je na trenutke bilo hladno. Blaga groznica također. Kako bismo sve učinili ispravno, kao što je to trenutno potrebno u svijetu, testirani smo na koronavirus i otkrili smo da su pozitivni.

E, sad. Što dalje činiti? Medicinski službenici imaju protokole kojih se moraju pridržavati. Mi Hankovi bit ćemo testirani promatrani i izolirani sve dok to zahtijeva javno zdravlje i sigurnost. Ne možemo puno više od toga, osim dan po dan pristupa, zar ne?”

Hanks je za kraj dodao da će nam javljati nove informacije i da pazimo na sebe.

Ovo je sve vrlo nadrealno, ali stvari će se vjerojatno još pogoršati prije nego što postanu bolje.

Pazite na svoje zdravlje i zdravlje onih pored vas i iskoristite ove trenutke za uživanje u filmovima i serijama (manje izlazaka).

Similar Posts