Tom Hanks i Rita Wilson napuštaju bolnicu pet dana nakon dijagnoze koronavirusa

Tom Hanks i Rita Wilson napuštaju bolnicu pet dana nakon dijagnoze koronavirusa

Tom Hanks i Rita Wilson napustili su bolnicu u Queenslandu i sada se odmaraju u iznajmljenoj kući u Australiji pet dana nakon što su oboje testirani pozitivno na koronavirus (COVID-19), PEOPLE potvrđuje.

Par je ostao pod karantenom u svojoj kući, predstavnik para je izjavio.

Zvijezda Forrest Gumpa objavila je prošle srijede da je njemu i supruzi dijagnosticiran koronavirus tijekom posjeta Australiji.

“Pozdrav, ljudi. Rita i ja smo ovdje u Australiji. Osjećali smo se pomalo umorno, kao da imamo prehladu i neke bolove u tijelu. Rita je imala groznicu koja je dolazila i odlazila. Blaga groznica također. Da bismo ispravno postupili, kao što je to trenutno potrebno u svijetu, testirani smo na koronavirus i otkriveno je da smo pozitivni,” Hanks je tada napisao.

Hanks, 63, nalazi se na Australskoj Gold Cost zbog predprodukcije Baz Luhrmannovog bez naziva Elvis Presley biografskog filma, u kojem glumi dugogodišnjeg menadžer pukovnika Toma Parkera, ikonu glazbe. Snimanje za film zaustavljeno je nakon njegove dijagnoze. Hanks je jedina osoba na setu za koju se vjeruje da je pozitivno testirana na virus, izjavio je predstavnik filma u Australiji.

U nedjelju je Hanks objavio ažuriranje svoga vremena u izolaciji, izražavajući zahvalnost za svoje “pomagače,” prijateljsku gestu o kojoj je često govorio njegov najnoviji filmski lik Fred Rogers.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Thanks to the Helpers. Let’s take care of ourselves and each other. Hanx

Objavu dijeli Tom Hanks (@tomhanks)

Hanksovo pozivanje na “pomagače” potječe iz Rogersovog citata koji bi rekao tijekom teških vremena. “Majka bi mi rekla: ‘Potraži pomoć. Uvijek ćeš pronaći ljude koji pomažu,'” rekao bi pokojni Fred Rogers.

U četvrtak, Hanks je obožavateljima dao još jedno ažuriranje o svom zdravlju i zdravlju svoje žene, uz fotografiju kako zajedno nose kape u bolnici.

Želimo im sve najbolje i što brži oporavak.

Druge je zanimalo i ovo...