Baš kao i stripovska priča istog imena, The CW’s Crisis on Infinite Earths će okupiti razne verzije DC heroja kako bi štitili Multiverse od Anti-Monitora. Međutim, većina fanova je bila iznenađena kada je Canadagraphs izvijestio da je Tom Ellis viđen u Vancouveru na setu snimanja Crisis on Infinite Earths obučen kao Lucifer, naslovni lik iz Netflixove serije.

Naravno, pojavljivanje Tom Ellisovog Lucifera u Crisis on Infinite Earths nije bilo tako nemoguće s obzirom na to da je serija temeljena na DC stripovskom liku istog imena. Međutim, Tom Ellis je nedavno pojasnio da je on zapravo bio u Vancouveru iz osobnih razloga kada je upitan o Luciferu tijekom intervjua s Entertainment Tonight Katie Krause:

“To je ono što se zna dogoditi. Ja odem u Vancouver preko vikenda posjetiti prijatelja na njegov rođendan i sada sam odjednom u drugoj seriji.”

Kada je upitan o činjenici da je viđen obučen kao Lucifer, Tom Ellis je odgovorio, “Ne. Oprostite. Oprostite fanovi ne.

Crisis On Infinite Earths će se prožimati kroz epizode Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrowi Batwoman. Arrowverse crossover će započeti s tri epizode u prosincu prije nego završi s dvije dodatne sezone u siječnju.

Žalite li što se Lucifer neće pojaviti u Crisis on Infinite Earths?