Tom Cruise postaje Hal Jordan i pretvoren je u Green Lanterna za DCEU u impresivnoj fanovskoj slici, koja stiže od digitalnog umjetnika BossLogica.

Dok će fanovi vjerojatno još puno morati čekati dok dobiju Green Lantern Corps film u DCEU, ova odlična fanovska slika pokazuje Tom Cruisea kako postaje Hal Jordan. Top Gun i Mission: Impossible zvijezda nosi kultnu Halovu domino masku i Green Lantern prsten u slici koja stiže od popularnog digitalno umjetnika BossLogica. I dok su detalji vrlo šturi o novom Green Lantern Corps filmu, glasine su da će se fokusirati na Geoff Johnsovu stripovsku seriju u kojoj se i Hal Jordan i John Stewart zajedno pojavljuju.

Ova slika koja prikazuje Toma Cruisea kao Green Lanterna vuče inspiraciju iz njegove Top Gun izvedbe, dok umjetnik BossLogic  duhovito zove ovaj film Green Lantern prequel. Slika čak ima Tom Cruisea kao Mavericka u pozadini, odlično smišljeno kao da je to Hal Jordanova origin priča. Je li Tom Cruise uopće pravi kandidata za DCEU Green Lantern film nije poznato, ali on je fanovima uvijek prvi izbor kada se spomene Hal Jordan. Pogledajte kako bi Tom Cruise mogao izgledati kao Green Lantern u DCEU ispod.

Što mislite o ovoj slici Toma Cruisea kao Green Lanterna i treba li on po vama biti DCEU Hal Jordan?