Tom Cruise navodno u pregovorima pridružiti se Netflixovom hit filmu s Gadot, Johnsonom i Reynoldsom

Tom Cruise navodno u pregovorima pridružiti se Netflixovom hit filmu s Gadot, Johnsonom i Reynoldsom

Red Notice se može pohvaliti nevjerojatnom, zvjezdanom glumačkom ekipom predvođenom Dwayne “The Rock” Johnsonom, Wonder Woman zvijezdom Gal Gadot i Merc with the Mouth osobno, Ryan Reynolds. Film režira Skyscraper redatelj Rawson Marshall Thurber, a film je originalno trebao doći u kina ovog studenog prije nego ga je Netflix odlučio otkupiti.

To daje ovoj streaming platformi vjerojatno najveći hit do sada, a njegov debi se očekuje negdje 2021. godine, nakon što je produkcija zaustavljena negdje na polovici zbog COVID-19.

Sada, The Illuminerdi donosi da je Mission: Impossible zvijezda Tom Cruise (koji će uskoro posjetiti svemir u svom novom filmu) u razgovorima pridružiti se u cameo ulozi Red Notice. I dok to možda zvuči kao mala uloga za zvijezdu s A-liste, vjeruje se da bi ta cameo uloga pripremila pozornicu za njega da igra puno veću ulogu u potencijalnom nastavku.

Izvor donosi da, “ako ne uspiju dogovoriti uvjete, produkcija će nastaviti tražiti zvijezdu slične veličine kao što je Cruise. Što je vrlo kratka lista Hollywoodskih zvijezda.”

Opisan kao međunarodni akcijski triler, Red Notice vidi kako Johnson glumi Interpolovog agenta zaduženog za hvatanje najtraženijeg kradljivca umjetnosti na svijetu (Gadot), dok je Reynoldsov lik opisan kao jednostavno “najveći svjetski prevarant”.

Što mislite o tome da Cruise dijeli ekran s The Rockom?

Similar Posts