Tom Cruise doslovno ide u svemir snimati svoj sljedeći film

Tom Cruise doslovno ide u svemir snimati svoj sljedeći film

Akcijska zvijezda Tom Cruise se udružio sa SpaceX Elona Muska kako bi snimio film u svemiru.

Nije nepoznato da Cruise voli rušiti granice opasnosti na snimanjima svojih filmova, konstantno pronalazeći načine stvarati si nove izazove tijekom snimanja filmova. Neki od Cruiseovih najluđih akrobacija viđenih u Mission: Impossible filmovim obuhvaćaju višenje iz aviona, penjanje na Burj Khalifa i vožnju helikoptera. U ovom trenutku, jedni što još nije napravio je otišao u svemir, a sada i to ima isplanirano.

Deadline donosi da se Tom Cruise udružio s SpaceX i NASA kako bi snimio narativni igrani film u svemiru. Radi se o akcijskoj avanturi, iako se za sada ni jedan studio nije povezao s projektom. Oni također potvrđuju da to neće biti Mission: Impossible film. Projekt je u ranoj fazi razvoja i nema drugih ključnih glumaca povezanih.

SpaceX je dijete Elona Muska, jednog od najistaknutijih inovatora i izumitelja u prošlom desetljeću. Ima apsolutnog smisla da bi se Tom Cruise udružio s SpaceX-om s obzirom na to da su oni privatizirana korporacija i mogu postaviti vlastiti dnevni red i zahtjeve.

Mission: Impossible 7 i 8 su odgođeni zbog koronavirusa, tako da nije poznato kada bi ovaj SpaceX projekt mogao započeti s produkcijom.

Radujete li se vidjeti Tom Cruisea kao prvog glumca koji je snimio igrani film u svemiru?

Similar Posts