Tko ima najviše vremena na ekranu u Infinity War & Avengers: Endgame?

Tko ima najviše vremena na ekranu u Infinity War & Avengers: Endgame?

Robert Downey Jr-ov Iron Man je imao najviše vremena na ekranu u filmovima Infinity War i Avengers: Endgame s 3,001 sekundom, što je malo manje od jednog sata u oba filma, otprilike 50 minuta na ekranima. Novi video pokazuje tko je imao najviše vremena na ekranima podijeljeno na dva posljednja Avengers filma i Thanos je došao na drugom mjestu. Dok je Ludi Titan imao puno vremena u Infinity War, on nije toliko vremena imao u Endgame, koji se više fokusirao na Zemljine Najjače Heroje dok su planirali kako poništiti Thanosov masakr iz prvog dijela.

Za Tonyja Starka da ima najviše vremena na ekranima u Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame i nije veliko iznenađenje. Ta dva filma su bila dobar završetak kompletne Starkove priče, koja ga je nažalost dovela do toga da žrtvuje svoj život kako bi spasio svemir. Robert Downey Jr-ov Tony Stark je započeo Marvelov Filmski Svemir, pa je sigurno i zaslužio imati najviše vremena na svom oproštaju.

Nakon Thanosovih impresivnih 2,272 sekundi (skoro 38 minuta na ekranima) dolazi Steve Rogers, koji je završio na trećem mjestu s 2,121 sekundi, čime je dobio malo više od 35 minuta na ekranima. Chris Evans se također povukao iz MCUa nakon Avengers: Endgame filma i dosta je njegove priče ispričano upravo u tom filmu. Četvrti je Bog Groma Thor, s 1901 sekundom ili malo više id 31 minutu. Bruce Banner je također dobio dosta dodatnih sekundi u posljednjem dijelu, pa je tako na petom  mjestu s 1,528 sekundi, oko 25 minuta. Lik na šetom mjestu bi mogao biti malo iznenađenje fanovima, jer se tu radi o Gamori, koja je dobila 1,275 sekundi ili malo više od 21 minutu.

Avengers: Endgame je postavljen godinu dana prije filmom Avengers: Infinity War i fanovi su bili vrlo uzbuđeni saznati kako će se sve to završiti. Kao što se ispostavilo, puno ljudi je bilo zainteresirano za taj film, što je pomoglo Endgame filmu da obori James Cameronov rekord po zaradi na kino blagajnama i nakon 10 godina skine Avatar s trona. Sada, kada su se neki glavni likovi povukli iz MCU-a, vrijeme je da uđu neki novi likovi i dominiraju vremenima na ekranima u nadolazećim MCU fazama. Ispod možete vidjeti Avengers: Infinity War i Endgame video koji prikazuje vrijeme koji su likovi ta dva filma imali na ekranima, zahvaljujući Shinya Kogami YouTube kanalu.

Similar Posts