Pogledajte pregled nekih tjednih vijesti iz svijeta filma i serija koje smo objavili na portalu. Za više vijesti pratite redovito naš blog i facebook stranicu.

Wonder Woman u top 5 filmova o superherojima s najvećom zaradom

Nakon što je prešla Iron Man 3, Wonder Woman je zasjela na 5. mjesto po zaradi među superherojskim filmovima. Na 4. je mjestu The Dark Knight Rises, Avengers: Age of Ultron, The Dark Knight i Avengers. Već se planira nastavak filma, nadamo se da će biti uspješan kao i prvi dio.

Dark Matter otkazan, Killjoys dobiva još dvije sezone

SyFy je otkazao Dark Matter nakon tri sezone, no zato Killjoys dobija još dvije. Radnja serije Killjoys: U Quadu, planetarnom sustavu na rubu krvavog međuplanetarnog rata, zabavni trio lovaca na glave pokušavaju ostati nepristrani dok traže smrtonosne naloge.

‘Nightwatch’ – novi superhero film u ‘Spider-Man’ svijetu

Spider-Man svemir dobija novi film, Nightwatch. Film bi mogao režirati Spike Lee, veselimo se vidjeti što nam novo donose avanture Marvelovih superheroja.

Marvel Inhumans – razočaranje na kino blagajnama

Marvel Inhumas je u četiri dana, koliko je bio u kinima zaradio 1.5 mil.$ u SAD-u i 2.6 mil.$ diljem svijeta. Seriju su dosada svi kritičari koji su je vidjeli proglasili prilično lošom, što i ne čudi s obzirom da ju je napravio redatelj Iron Fista.

Nove slike Daredevila, Elektre & Punishera

Slike možete pogledati na linku iznad (naslov).

Star Wars Episode IX – ostao bez redatelja!

Sljedeća izjava o odlasku Trevorrowa objavio je Lucasfilm:

“Lucasfilm i Colin Trevorrow međusobno su odlučili raskinuti suradnju na Star Wars: Episode 9. Colin je bio prekrasan suradnik u cijelom razvojnom procesu, ali svi smo došli do zaključka da se naše vizije za projekt razlikuju. Colinu želimo sve najbolje i uskoro ćemo podijeliti više informacija o filmu. ”

Sve to i još više možete svakodnevno naći na našem blogu, facebook stranici i youtube kanalu