Warner Bros. i DC Universe su objavili službeni sinopsis i poster za drugu sezonu serije Titans, koji obećava bitku između naših junaka pod Trigonovom kontrolom.

Nadolazeća sezona će se direktno nastavljati nakon finala prve sezone uz kontrolu nad Dickom Graysonom. Trigon sada pokušava preuzeti kontrolu nad svim Titansima nakon njegovog uspjeha s bivšim Robinom. Samo Raven i Beast Boy ostaju slobodni od Trigonovog utjecaja i morat će se boriti protiv njegovih naizgled nezaustavljivih moći.

Prvo pogledajte poster za drugu sezonu, a nakon toga vam donosimo i sinopsis druge sezone serije Titans.

Sinopsis druge sezone serije Titans:

“Premijerna epizoda druge sezone direktno prati apokaliptične događaje iz finala prošle sezone. S Rachelinim ocem, Trigonom (kojeg glumi Seamus Dever) koji je uspješno pretvorio Dicka na tamnu stranu, kreće preokrenuti ostale na svoju stranu tako što će prihvatiti svoju unutrašnju tamu. Sa svima pod kontrolom Trigona, Rachel i Gar nađu se u borbi protiv onoga što izgleda kao beznadna bitka protiv sila Trigona.”

Zvijezde serije su Brenton Thwaites kao Dick Grayson/Robin, Anna Diop kao Starfire, Teagan Croft kao Raven, Lindsey Gort kao Detective Amy Rohrbach, Alan Ritchson kao Hawk, Minka Kelly kao Dove, Ryan Potter kao Beast Boy, Dwain Murphy kao Negative Man, Jake Michaels kao Cliff Steel, April Bowlby kao Elasti-Girl, Bruno Bichir kao Dr. Niles Caulder i Conor Leslie kao Wonder Girl, s Curran Walters kao Jason Todd i Iain Glen kao Bruce Wayne.

Titans sezona 2 kreće s prikazivanjem 06. rujna na DC Universe.

Trailer druge sezone serije Titans: