Deathstroke, njegova kćerka Ravager i njegov sin Jericho navodno dolaze u DC seriju Titans u drugoj sezoni. 

DC Universe streaming mreža je polako uvodila negativce protiv kojih su se mladi heroji trebali boriti. Većina radnje prve sezone serije je bila o pokušaju Dick Graysona da izađe iz Batmanove sjene i stvori svoj tim. Nije bilo puno vremena za stalnu i ponavljajuću prijetnju.

To ne znači da Titansi nisu imali negativaca. Demonski otac od Raven, Trigon, je bio najbliže Velikom Zlu u prvoj sezoni. Trigon se pojavio u nekoliko epizoda i odgovoran je za svijet iz noćnih mora u finalu prve sezone gdje Dick mora zaustaviti poremećenog Batmana. Trigon je svejedno ostao nekako na marginama, a to nije ono što obično fanovi očekuju od velikog negativca superhero serija. Čini se kako će sezona 2 biti poprilično drugačija s Deathstrokeom i cijelom njegovom obitelji koja se spušta na Titanse.

Prema That Hashtag Show, Titansi traže glumce za Slade Wilsona (poznatijeg kao Deathstroke) i njegovih dvoje djece Joe i Rose Wilson. I dok se čini da Joe, koji kasnije postane heroj Jericho u stripovima, će biti u manjoj ulozi, Rose i Slade su u značajnijim ulogama. Poziv na izbor glumca otkriva da Titansi traže Bijelog, Latinskog ili Azijskog glumca koji je između 40 i 55 godina da glumi Deathstroke. Dok Rose, poznatija kao Ravager, će biti Azijska ili Latinska glumica između 18 i 22 godinu.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Ovaj kratko opis za Rose i Slade ih čini poznatima ljubiteljima stripova. Iako su dosta drugačiji nego likovi koji su se pojavili u drugim medijima, posebno CW Arrow. Titanski Slade bit će bivši vojnik čija je agresivna priroda rastrgala njegovu obitelj. Slade je otpušten iz vojske i sada je na misiji osvete i skupljanja bogatstva kao plaćenik Deathstroke.  Rose je s druge strane “snažna, ali oštećena” žena koja želi ostaviti svoju prošlost i obitelj koju je njezin otac uništio iza sebe. Nejasno je hoće li Rose, kao u stripovima, biti nezakonita Sladeova kći i kambodžanska princeza. Čini se kako će Titans Rose dijeliti veliku odbojnost i nepovjerenje prema njezinom ocu plaćeniku sa svojom stripovskom verzijom.

Nije još poznato u koliko će se epizoda Rose i Slade pojaviti u drugoj sezoni serije Titans. Ovaj duo ima dugačku povijest u stripovima s našom ekipom mladih heroja. I dok je kasnije postao velika prijetnja cijelom DC svemiru, on je u početku prvenstveno bio negativac Titansa. Rose je imala kompliciraniji odnos s Titansima, nekada je bila saveznik, nekada protivnik, ali gotovo je uvijek bila u zavadi sa svojim ocem. Spletkarenja Deathstroke obitelji su toliko komplicirana da bi bez problema mogli ispuniti cijelu drugu sezoni, a i više od toga. Wilson obitelj bi također mogla biti i samo jednu epizodu u Titansima, prije nego dobiju svoju spin-off seriju, baš poput Doom Patrol. Morat ćemo pričekati kako bi saznali više o tome.

Interesantno je i da Titansi uopće koriste Deathstroke. Slade Wilson je dugo vremena bio povratnički lik u seriji Arrow. Međutim, nakon što je Deathstroke imao svoje DCEU pojavljivanje u filmu Justice League, lik je postao nedostupan za Arrow. To ne znači nužno da su zaustavljeni planovi DCEU za upotrijebiti Deathstrokea u filmovima. Jer je nekoliko puta već ‘viđen’ Batman u Titans seriji, za kojeg znamo da ima svoj film trenutno u izradi (u kojem bi baš jedan od negativaca mogao biti i Deathstroke). Očigledno je da su Titansi dobili malo više slobode od CW serija.