Titans - prvi pogled na Brenton Thwaites kao Robin - Svijet filma

Titans – prvi pogled na Brenton Thwaites kao Robin

U ovom članku vam donosimo dvije slike u kojima možete vidjeti Brenton Thwaites kao Robina u nadolazećoj DC igranoj seriji, Titans.

Thwaites će glumiti Dick Grayson, Batmanovog pomoćnika koji je poveo Titanse, te na kraju izašao iz sjene svog mentora, uzimajući novi ulogu Nightwinga.

“Dick Grayson je jedan od najvažnijih i najpoznatijih heroja u DC svemiru i nije ga bilo lagano naći, ali jesmo,” DC Chief Creative Officer Geoff Johns je rekao. “Brenton ima emocionalnu dubinu, srce, opasnost i psihičku prisutnost Batmanovog bivšeg pomoćnika i Titan budućeg vođe. Vrlo smo sretni što je odlučio donijeti svoj talent ovom projektu i liku.”

Dickov status kao Robin, a ne Nightwing u Titans seriji je podigla neka pitanja o seriji. Moguće je da će Dick biti Robin samo u pogledima u prošlost ili u početku sezone. S druge strane, serija bi mogla vući inspiraciju iz ranih brojeva New Teen Titans i imati Dicka kao Robina u prvoj sezoni prije nego postane Nightwing.

The Robin kostim je dizajniran od Laura Jean Shannon, koja je također radila na Black Lightning, Iron Man i The Jungle Book.

Thwaites kao Dick Grayson će se pridružiti Anna Diop kao Starfire, Teagan Croft kao Raven i Ryan Potter kao Beast Boy. U seriji će se pojavljivati Alan Ritchson kao Hawk, Minka Kelly kao Dove i Lindsey Gort kao Amy Rohrbach, Dick Graysonov partner u policiji.

Titans kreatori su Akiva Goldsman, Geof Johns, Greg Berlanti i Sarah Schechter. Johns i Berlanti će napisati pilot za seriju.

Titans bi trebali debitirati u 2018 godini, na Warner Bros. novoj DC Comics streaming platformi.

U nastavku pogledajte i drugu sliku Brenton Thwaites kao Robina koju je podijelio na svom Instagram profilu.

Here we go!!! First fight scene with my R Kicking ass in a downtown Gotham alleyway. #robinrevealed #titans

Objavu dijeli Brenton Thwaites (@brentonthwaites)

Similar Posts