Thor zvijezda Chris Hemsworth kako žestoko potpisuje autograme je najbolja stvar koju ćete vidjeti danas

Thor zvijezda Chris Hemsworth kako žestoko potpisuje autograme je najbolja stvar koju ćete vidjeti danas

ACE Comic Con se održavao izvan Čikaga prije dva tjedna i mnoge velike zvijezde iz Marvelovog Filmskog Svemira su prisustvovale. Chris Hemsworth (Thor), Brie Larson (Captain Marvel), Tom Holland (Spider-Man), Tessa Thompson (Valkyrie) i Jake Gyllenhaal (Mysterio) su se pojavili na događaju, slikali s fanovima, participirali na raznim panelima i potpisivali autograme. Zahvaljujući impresivnom videu objavljenom na r/gifsthatkeepongiving, subredditu posvećenom darovima koji “šire horizonte, smiješni su ili samo jednostavno odlični,” ovaj snimak pokazuje Hemswortha koji potpisuje autograme kao zvijer.

Being the god of thunder isn’t as easy as it looks from r/gifsthatkeepongiving

“Biti bog grmljavine i nije tako lako kako se čini,” u/bsurfn2day je napisao.

Kao što vidite, gif prikazuje Hemsworth kako se vrlo brzo potpisuje, dok je urnebesno napunjen vodom, a čak je i koristio čovjeka kao stolicu.

Mnogi fanovi su komentirali ovu objavu s nekim vrlo dobrim šalama i opservacijama:

“Više poput boga karpalnog tunela,” u/SoaringLizard je napisao.

“LMAO samo mu dajte stolicu,” u/Je11y-Bean dodaje.

“To se može povezati s toliko stvari,” u/turtas_ odgovara.

Hemswortha ćemo sljedeći puta vidjeti u MCU u filmu Thor: Love and Thunder. Ovo ne samo da će biti prvi puta u Marvelovom Filmskom Svemiru da film solo junaka dobije svoj četvrti dio, već ćemo vidjeti i povratak redatelja Taike Waititija, koji je postao vrlo poznato ime među ljubiteljima MCUa nakon uspješnog režiranja filma Thor: Ragnarok. Osim Hemswortha u filmu se vraćaju i Natalie Portman kao Jane Foster i Tessa Thompson kao King Valkyrie.

Thor: Love and Thunder dolazi u kina 05. studenog 2021. godine.

Similar Posts