Thor: Ragnarok redatelj Taika Waititi potvrdio da je započeo pisati scenarij za novi Star Wars film

Thor: Ragnarok redatelj Taika Waititi potvrdio da je započeo pisati scenarij za novi Star Wars film

Godišnji Star Wars filmovi su vjerojatno stvar prošlosti nakon izlaska The Rise of Skywalker prošlog prosinca, a jedino mjesto na kojem ćemo možda posjetiti daleku, daleku galaksiju u bližoj budućnosti će biti na Disney+.

Lucasfilm je međutim, otkrio buduće planove o budućnosti franšize na čelu s Thor: Ragnarok redateljem Taika Waititijem kao redateljem i scenaristom novog Star Wars filma.

Te vijesti su prvi puta izašle u svibnju, kada je potvrđeno da će se Waititi udružiti s 1917 scenaristom Krysty Wilson-Cairns kako bi napisali scenarij za film.

Ranije danas je potvrđeno da Waititi radi posljednji pregled Thor: Love and Thunder scenarija, međutim, filmaš je također potvrdio da je započeo rad na sljedećem bez naziva Star Wars filmu. “Mi upravo pišemo,” rekao je za BBC u nedavnom video intervju. “Mi pišemo.”

Snimanje na tom Star Wars filmu neće započeti dok snimanje na Thor: Love and Thunder ne završi, a moguće je i da će Waititi htjeti raditi na nekom manjem projektu između njih. To bi moglo ostaviti mjesta za razvijanje Rian Johnsonove Star Wars trilogije, ali s obzirom na trenutno zdravstveno stanje u svijetu, malo je vjerojatno.

Detalji priče ove nove Star Wars avanture su daleko od otkrivanja, ali s obzirom na odličan rad koji je napravio na The Mandalorian, ne sumnjamo da će i ovo biti veliki hit.

Similar Posts