Thor: Ragnarok (2017) - "Hela Good" - Klip

Thor: Ragnarok (2017) – “Hela Good” – Klip

Pogledajte novi klip iz filma Thor: Ragnarok, ovog puta o prvoj, glavnoj, ženskoj negativki u Marvel filmskom svemiru i njenom stvaranju. 

U zadnje vrijeme nam gotovo na svakodnevnoj bazi dolaze informacije, traileri, promo isječci i ostalo, za najnoviji Marvel film i treći solo Thor film, Thor: Ragnarok.

Ovog puta imamo priliku vidjeti kako se pravi velikog negativca, ovog puta ženskog, u Marvel Cinematic Universe – HELA!

Treći Thor film nastavlja tamo gdje smo zadnji puta ostavili Thor (Chris Hemsworth), u njegovom domu u Asgardu. Ali novo zlo se rađa u obliku Hela, the Goddess of Death (Cate Blanchett) koja osvoji i uništi Asgard, kao i Thorov čekić, Mjolnir. Zarobljen i odveden kako bi se borio u areni, Thor mora okupiti The Incredible Hulk (Mark Ruffalo), Valkyrie (Tessa Thompson), pa čak i svog brata Loki (Tom Hiddleston) kako bi spasio Asgard i zaustavio Ragnarok, kraj svijeta.

U Thor: Ragnarok filmu Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog čekića i nalazi se u utrci s vremenom kako bi se vratio u Asgard i zaustavio Ragnarok – uništenje njegovog svijeta Asgarda i cijele njihove Asgardske nacije – od strane nove, svemoćne prijetnje, nemilosrdne Hele. Ali prvo, mora preživjeti smrtonosni gladijatorski turnir koji ga suprotstavlja s njegovim bivšim saveznikom i kolegom Avengerom – The Incredible Hulk!

Redatelj Thor: Ragnarok je Taika Waititi, scenarist Eric Pearson, a zvijezde filma su Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo i Anthony Hopkins.

Thor: Ragnarok dolazi u kina 27. listopada 2017.

U nastavku pogledajte ovaj najnoviji klip iz filma.

Similar Posts