Thor: Love and Thunder redatelj Taika Waititi priča o mogućnosti romanse između Valkyrie i Captain Marvel

Thor: Love and Thunder redatelj Taika Waititi priča o mogućnosti romanse između Valkyrie i Captain Marvel

Od svih filmova i TV serija Faze 4 Marvelovog Filmskog Svemira, fanovi su posebno zainteresirani vidjeti kako će Thor: Love and Thunder ispasti. Ovaj četveri nastavak će pratiti avanture Thor Odinson (Chris Hemsworth), Jane Foster (Natalie Portman) i Valkyrie (Tessa Thompson), od kojih će ova posljednja tražiti kraljicu koja bi pored nje mogla vladati Novim Asgardom. Fanovi su mjesecima špekulirali koji lik bi mogao završiti s Valkyrie, a scenarist/redatelj Taika Waititi je dobro upoznat s jednom fanovskom teorijom. U nedavnom intervju za Wired, Waititi je dogovorio onima koji žele romantičnu vezu između Valkyrie i Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson) u Love and Thunder. I dok je Waititi potvrdio da je vidio “Captain Valkyrie” razgovore online, on je rekao da možda ne želi igrati direktno u očekivanja fanova.

“Stvar je, mislim da je opasno ljudima govoriti previše o tome što žele od Marvela, zato što onda oni imaju tendenciju da idu drugim putem,” Waititi je objasnio. “Želite slušati fanove do određenog trenutka. Ali također ne želite imati potpuno fanovski napravljen film zato što onda ispada da nema smisla. Želite iznenaditi ljude.”

Mora se priznati, ideja da dvije najjače superheroine MCU-a budu u romantičnoj vezi bi vjerojatno iznenadila većinu opće publike, ali lako je vidjeti na što Waititi cilja. Međutim, čak i tako zvuči da oni iza kulisa prate fanovsku podršku Carol i Valkyrie.

“A naravno tu je i Brie/Tessa Thompson ljubavna veza koja također kruži online,” Captain Marvel producentica Mary Livanos je rekla ComicBook.com ranije ove godine. “Tako je šarmantno i zabavno gledati same glumce kako se uzbuđuje zbog potencijalne veze pa kreativac počnete razmišljati.”

“Brie je moja stvarna kraljica, općenito,” Thompson dodaje. “Ako postane kanon, to je isto super, također.”

Što mislite o ideji da Captain Marvel postane nova Kraljica novog Asgarda?

Similar Posts