Thor: Love and Thunder: Nove fotografije sa seta potvrđuju povratak još jednog poznatog lika!

Produkcije filmova i serija se ubrzavaju širom svijeta, a posljednji Marvelov film koji he započeo snimanje je Thor: Love and Thunder u Australiji. Članovi glumačke ekipe već mjesecima lete u Sydney i čini se da obožavatelji imaju još jedan crossover Avengersa kojem se mogu radovati u četvrtom filmu o Thoru.

Snimanje filma Thor: Love and Thunder službeno je započelo prošli tjedan i odvija se u sydneyjskom studiju Fox. Fotografije snimljene posljednjih nekoliko dana otkrile su izgradnju velike garniture na otvorenom koja bi mogla biti povezana s Gorrom the God Butcherom, negativcem kojeg će igrati mega-glumac Christian Bale.

Sada postoje neke nove fotografije sa seta na kojima se svi omiljeni junaci prikazuju u kostimima. Daily Mail objavio je nove fotografije snimljene sa seta Thor: Love and Thunder. Na slikama su Chris Hemsworth kao Thor i Chris Pratt kao Peter Quill/Star-Lord zajedno na setu. Uz to, tu je i Karen Gillian kao Nebula, ali i Sean Gunn, brat Jamesa Gunna, redatelja Guardians of the Galaxy filmova, koji se vraća kao Kraglin!

Glumica Jaimie Alexander, koja će se vratiti kao Sif, i Matt Damon, trenutno su također u Australiji, ali trenutno odrađuju dvo-tjednu karantenu prije povratka na set.

Thor: Love and Thunder u kina će, u najboljem slučaju, stići u svibnju 2022.

Similar Posts