Thor konceptualna umjetnost otkriva jedan od najranijih Marvelovih izgleda za Boga groma

Thor konceptualna umjetnost otkriva jedan od najranijih Marvelovih izgleda za Boga groma

Nakon što je Mjolnirov dolazak na Zemlju zadirkivan na kraju Iron Mana 2, Bog groma napravio je svoj debi u Marvelovom Filmskom Svemiru sljedeće godine s Thor filmom. Chris Hemsworth se pretvorio u lika, ali dok je izbor za glumca još trajao, mnogi obožavatelji željeli su WWE Superstar Triple H da glumi lika!

Iako je malo vjerojatno da su iz Marvel Studios ikada htjeli izabrati “The Gamea”, možete ga (slučajno) nekako vidjeti u ovom vrlo ranom dizajnu za ikonskog junaka prije nego što je izabran Chris Hemsworth.

To je cool, malo više vikinški pogled na asgardijskog junaka i definitivno opak dizajn. Thor čak ima i nekoliko tetovaža, dok njegov čekić više liči na malj nego na Mjölnir iz stripa. To bi moglo funkcionirati u live-action, ali Marvel Studios su na kraju prihvatili izvorni materijal.

Pogledajte originali izgled, zajedno s Parkovom izjavom ispod.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#throwbackthursday …is that a thing? Well, either way, here’s a throwback to the very first #thor I had done. It was at Marvel Studio’s infancy, directly after Iron Man 1 — I had a meeting the next morning with Kevin Feige to talk about designing a Marvel Cinematic Universe. I was so nerve-racked, I decided to paint my first Thor (which I included in the meeting;). You can see how this very first Thor image still had bits left over from spending 6 years developing the fantasy look of the #godofwar games. but even then, I really thought the Celtic knotting and interweaving shapes were working well, so I was super happy to be able to work those elements into the final #thor #designs for the films:) * * * * #thor #marvel #marvelstudios #hammer #superhero #comicbookmovie # #celtic #design

Objavu dijeli Charlie Wen (@imcharliewen)

Druge je zanimalo i ovo...