Nakon što je Mjolnirov dolazak na Zemlju zadirkivan na kraju Iron Mana 2, Bog groma napravio je svoj debi u Marvelovom Filmskom Svemiru sljedeće godine s Thor filmom. Chris Hemsworth se pretvorio u lika, ali dok je izbor za glumca još trajao, mnogi obožavatelji željeli su WWE Superstar Triple H da glumi lika!

Iako je malo vjerojatno da su iz Marvel Studios ikada htjeli izabrati “The Gamea”, možete ga (slučajno) nekako vidjeti u ovom vrlo ranom dizajnu za ikonskog junaka prije nego što je izabran Chris Hemsworth.

To je cool, malo više vikinški pogled na asgardijskog junaka i definitivno opak dizajn. Thor čak ima i nekoliko tetovaža, dok njegov čekić više liči na malj nego na Mjölnir iz stripa. To bi moglo funkcionirati u live-action, ali Marvel Studios su na kraju prihvatili izvorni materijal.

Pogledajte originali izgled, zajedno s Parkovom izjavom ispod.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#throwbackthursday …is that a thing? Well, either way, here’s a throwback to the very first #thor I had done. It was at Marvel Studio’s infancy, directly after Iron Man 1 — I had a meeting the next morning with Kevin Feige to talk about designing a Marvel Cinematic Universe. I was so nerve-racked, I decided to paint my first Thor (which I included in the meeting;). You can see how this very first Thor image still had bits left over from spending 6 years developing the fantasy look of the #godofwar games. but even then, I really thought the Celtic knotting and interweaving shapes were working well, so I was super happy to be able to work those elements into the final #thor #designs for the films:) * * * * #thor #marvel #marvelstudios #hammer #superhero #comicbookmovie # #celtic #design

Objavu dijeli Charlie Wen (@imcharliewen)