The Witcher sezona 2 dodaje Game of Thrones zvijezdu

The Witcher sezona 2 dodaje Game of Thrones zvijezdu

Zvijezda prve sezone serije The Witcher je bez sumnje bio Henry Cavill, najtalentiraniji glumac serije i odličan izbor za Geralt of Rivia, stoičkog ubojicu čudovišta. Ne treba zaboraviti ni odlične Anyu Chalotra kao Yennefer, Joeyja Bateyja kao Jaskier i Freyu Allan kao Ciri, koji su svi odlično odradili svoje poslove, ali Cavill je ukrao svaku scenu u kojoj se pojavio. Pa on i njegov vjerni konj Roach. Medium, čini se da Netflix planira dovesti još zvijezda za drugu sezonu The Witcher serije. Preciznije, zvijezdu Game of Thrones serije.

Nedavno, Witcher stručnjaci Redanian Intelligence su primijetili nešto vrlo interesantno, Witcher povezanu Instagram objavu za drugu sezonu serije koju je objavio redatelj Stephen Surjik – koji je tražio lokacije za seriju – te je u nju tagirao Henryja Cavilla, Anyu Chaoltra i Kristofera Hivju. Za one koji ne znaju, ovaj posljednji je Tormund Giantsbane iz Game of Thrones serije. Dodajući još ulja na vatru, ta objava je od tada obrisana, ali ne prije nego je njezin screenshot uzeo Redanian Intelligence:

Sada, ono što ovo čini interesantnim je to da redatelj i glumac nikada do sada nisu radili zajedno, pa zašto bi ga onda ovaj tagirao u objavi, pogotovo u objavi vezanoj za The Witcher seriju? U međuvremenu, Redanian Intelligence ukazuje na to da je Hivju nedavno zapratio tri Witcher profila na društvenim mrežama.

Kao što vidite, ništa od toga potvrđuje da je Hivju u seriji, ali definitivno daje naslutiti da je tako. Uz to, treba dodati da je Redanian Intelligence u prošlosti bio poprilično točan oko sličnih ne potvrđenih izbora za glumce. Tako da nam se čini da se ovdje postavlja krivo pitanje, je li Game of Thrones glumac u seriji, umjesto da se zapitamo koga bi on mogao glumiti?

Druga sezona The Witcher serije dolazi negdje u tijeku sljedeće godine.

Similar Posts