The Witcher: Netflix već sada naručio drugu sezonu

The Witcher: Netflix već sada naručio drugu sezonu

Izglasavši povjerenje, Netflix je već sada naručio drugu sezonu serije The Witcher, što je više od mjesec dana unaprijed od njegovog debija prve sezone.

Zasnovan na fantastičnim romanima Andrzeja Sapkowskog, Netflixov The Witcher je predstavlja Man of Steel zvijezdu Henryja Cavilla kao Geralta iz Rivije, samotnog lovca na čudovišta koji se bori da pronađe svoje mjesto u svijetu u kojem su ljudi često dokazali više zli nego zvijeri. Ali kad sudbina usmjeri Geralta prema moćnoj čarobnici i mladoj princezi s opasnom tajnom, njih troje moraju naučiti zajedno proći kroz njihov nestabilni Kontinent. Relativna pridošlica Freya Allan glumi Ciri, spomenutu princezu, dok Anya Chalotra portretira čarobnicu Yennefer.

“Toliko sam oduševljena da smo, prije nego što je publika uopće vidjela našu prvu sezonu, u stanju da potvrdimo da ćemo se ponovo vratiti na Kontinent kako bismo nastavili pričati priče o Geraltu, Yennefer i Ciri”, izjavila je showrunnerica Lauren Schmidt Hissrich.

Kao što je ranije izviješteno, prva sezona The Witchera predviđena je za premijeru u petak, 20. prosinca (pogledajte trailer). Njegova druga sezona, koja će se sastojati od osam epizoda (kao i prva), počet će u produkciju početkom 2020. za planirani debi 2021. godine.

Similar Posts