Prva sezona isčekivane serije The Witcher nije još ni izašla, a showrunnerica Lauren S. Hissrich je navodno već isplanirala čak sedam sezona.

Prema Hissrichu, Netflix nije obnovio seriju za drugu sezonu, ali to nije spriječilo showrunnerica da razmišlja unaprijed. U novom intervjuu Hissrich je otkrila kako je važno preslikati kuda će serija i likovi ići. Drugim riječima, kako kaže Hissrich, bila bi grozna ideja u potpunosti se usredotočiti na prvu sezonu bez ideje gdje bi serija mogla krenuti u slučaju da je Netflix obnovi za dodatne sezone.

“Ja sam mapirala priče za sedam sezona”, rekla je Hissrich u intervjuu za SFX. “Sada se radi upravo o tome” kako postavljati priče koje zaista privlače publiku godinama u isto vrijeme? “Najgore što bismo mogli učiniti je da svu svoju energiju prebacimo samo u prvu sezonu, a ne da razmišljamo o tome gdje ovi likovi mogu rasti.”

Netflixova The Witcher serija otkriva nove slike

Naravno, dok je Hissrich budućnost serije već ugrubo nacrtala, pretpostavili biste da nije sve postavljeno u kamenu. Konkretnije, pretpostavljate da će prijem publike određenim likovima, pričama itd. uzeti u obzir prilikom stvaranja dodatnih sezona. Ipak, Hissrich je zadirkivala da se neki likovi možda neće pojaviti izvan prve sezone, sugerirajući da će biti dosta drame, a možda čak i nekoliko suza prolivenih prije nego što prva sezona završi.

Kao što je spomenuto gore, nema službenih riječi o Netflixu koji bi naručivao dodatne sezone, ali izvješće se pojavilo početkom ove godine u kojem se tvrdi da je Netflix spreman investirati u više sezona. Kao što možda znate, HBO-ov Game of Thrones trajao je osam sezona, tako da ideja da  The Witcher traje sedam nije baš tako luda, pogotovo jer ga mnogi naplaćuju kao sljedeću Game of Thrones (nadajmo se samo bez onakvog konačnog završetka).

Prva sezona Witchera trebala bi se objaviti 20. prosinca na Netflixu i to samo na Netflixu.