Objašnjavamo vremensku crtu Netflixove serije The Witcher

The Witcher – Geralt demonstrira svoje vještine s mačem u prvom video klipu iz Netflixove serije

The Witcher će biti premijerno prikazan 20. prosinca, a Netflix je sada objavio kratak prvi isječak iz dugo očekivane fantasy prilagodbe.

Prve reakcije na seriju su vrlo pozitivne, s akcijskim scenama koje su dobile najviše hvale. Sada smo dobili prvi pogled na ono što možemo očekivati ​​od borbene koreografije Geralta od Rivia (Henry Cavill) i njegovog čudnog saveznika koji odjednom srede nekoliko zlikovaca.

Serija romana fantazije poljskog pisca Andrzeja Sapkowskog – koji su od tada pokrenuli iznimno popularnu franšizu videoigara – fokusira se na lovce na čudovišta poznate kao Witchere koji u mladoj dobi razvijaju natprirodne sposobnosti. Glavni lik je Geralt iz Rivije (Cavill), samotni Witcher koji se bori pronaći svoje mjesto u svijetu u kojem se ljudi često doimaju zlobnijim od zvijeri.

Scenarij za osam epizoda prve sezone piše Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders, Umbrella Academy), koji će također biti i izvršni producent, kao i showrunner. Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones) će režirati četiri epizode, dok će Alex Garcia Lopez (Luke Cage, Fear The Walking Dead) i Charlotte Brändström (Outlander, Counterpart) režirati svaki po druge dvije.

Similar Posts