Srećom Netflix ide punom parom s The Witcher serijom, a kako sezona 2 podiže proizvodnju, počinjemo gledati kako se zvijezde serije pripremaju ponoviti svoje uloge. To uključuje i Freya Allan, koja u seriji glumi Ciri, a nedavno je podijelila i novi videozapis u kojem je pokazala kako trenira za ono što izgleda kao puno više akcijsko putovanje za njezin lik. Allan započinje u neposrednoj blizini kamere, a zatim se malo udalji prije nego što započne niz visokih udaraca dok kreće naprijed. Izgleda da će se Ciri malo više boriti u drugoj sezoni, a ovaj videozapis možete pogledati u nastavku.

Training for S2 from r/witcher

Ciri je vidjela nešto akcije u prvoj sezoni, ali to uglavnom nije bilo udaranje. Cirino putovanje u prvoj sezoni odnosilo se na preživljavanje, ali čini se da će je druga sezona naučiti kako se istinski braniti i boriti se više poput Geralta, s kojim se konačno susrela u finalu prve sezone.

U kombinaciji s tim mačem za trening koji je nedavno pokazala u svom Instagram Storyju, čini se da daje sve na treninge s Geraltom, a mi jedva čekamo ponovo vidjeti ih.