The Walking Dead zvijezda kaže da bi 'Governor' obrisao pod s Neganom i Alphom

The Walking Dead zvijezda kaže da bi ‘Governor’ obrisao pod s Neganom i Alphom

The Walking Deadov prvi veliki glavni negativac ‘Governor’ bi “obrisao pod” s kasnijim negativcima Gregoryjem (Xander Berkeley), Neganom (Jeffrey Dean Morgan) i Alphom (Samantha Morton), prema bivšoj zvijezdi serije Davidom Morrisseyjem.

Governor, pravog imena Philip Blake, suprotstavio se Ricku Grimesu (Andrew Lincoln) i njegovo bandi preživjelih u trećoj i četvrtoj sezoni The Walking Dead, puno prije nego je ekipa susrela Hilltop Colony vođu Gregoryja, kao i Negana, bivšeg vođu Saviorsa i Whisperer vođu Alpha.

“Od svih tih negativaca, očito je da bi Guverner sa svima obrisao pod,” Morrissey je rekao tijekom ovogodišnjeg virtualnog Wizard World. “Od ovih spomenutih,” dodaje, “postoji samo jedan Guverner. Nema konkurencije, dajte.”

Morrissey da on svog lika nije smatrao negativcem iako je napadao likove poput Andrea (Laurie Holden), Michonne (Danai Gurira) i Merle (Michael Rooker).

Guverner “bi činio grozne, šokantne, zastrašujuće, sadističke stvari”, rekao je Morrissey, “ali u njegovoj glavi je to iz pravih razloga. Dakle, nikad ne komentirate svoj lik, morate vjerovati da oni su oni u pravu.”

Similar Posts