The Walking Dead započinje desetu sezonu ovog vikenda, baš kada prva spin-off serija Fear the Walking Dead završava petu sezonu. Sada, ova AMCova zombie serija ne samo da gleda u budućnost na novi film koji će se fokusirati na ne dovršenu Rick Grimesovu priču, nego se također priprema započeti novu spin-off seriju. AMC je upravo objavio prvi trailer za tu novu The Walking Dead seriju.

Treća The Walking Dead serija će imati svoju premijeru na AMCu 2020. godine, a biti će smještena u udaljenu verziju od starta apokalipse, te će pratiti prvu generaciju mladih odraslih u post apokaliptičnom svijetu Živih Mrtvaca na koji smo sada već se navikli gledati na malim ekranima.

Službeni sinopsis serije glasi:

“Neki će postati heroji. Neki će postati zlikovci. Na kraju, svi će se zauvijek promijeniti. Odrasti će i učvrstiti se u svojim identitetima, dobrim i lošim.”

U seriji glume Aliyah Royale kao Iris, Alexa Mansour kao Hope, Annet Mahendru kao Huck, Nicolas Cantu kao Elton, Hal Cumpston kao Silas i Nico Tortorella kao Felix.

Drugim riječima, zvuči kao da će ova serija skočiti još dalje u budućnost, istražujući ono što je Gimple nazvao “nevidljivim džepom svemira koji The Walking Dead uranja u novu mitologiju:”

“To je odličan način za proslaviti ‘Desetljeće Živih Mrtvaca‘ na TV i preko 15 godina odličnog stripa od Robert Kirkmana,” rekao je Gimple u novoj izjavi. “Matt Negrete je jedan od najboljih scenarista-producenata u dugačkoj povijesti TWDa – Oduševljen sam što radim pokraj njega kako bih ispričao priče za razliku od onih koje smo vidjeli prije, čineći naš prvi korak u još veći svijet.”

U nastavku pogledajte prvi trailer nove The Walking Dead serije: