The Walking Dead stigao novi fanovima omiljeni lik + trailer za novu i finalnu ep sezone 10

The Walking Dead stigao novi fanovima omiljeni lik + trailer za novu i finalnu ep sezone 10

The Walking Dead nastavlja s kvalitetnim epizodama, a ova prošla je uvela fanovima omiljenog stripovskog lika.

Dok Eugene, Miko i Ezekiel prolaze kroz Charleston, West Virginia kako bi se našli s misterioznom Stephanie, primjećuju nekoliko šetača koji su bili odjeveni i pozirali u komičnim položajima, prije nego što su naletjeli na pomalo nesputanu odgovornu ženu. Ta prijateljska novakinja koja puca iz mitraljeza je Juanita Sanchez, a glumi je Paola Lazaro (Nunca Digas Adeus, Terra Incógnita).

U stripovima “Princess” postaje glavni lik nakon što prati naše junake u The Commonwealth, a čini se da će serija krenuti u skladu s tim – iako se The Walking Dead nikada nije stidio napraviti velike promjene izvornog materijala, tako da nikad se ne zna!

U ovoj epizodi smo vidjeli kako Carol odlazi (vrlo kratko) u izgnanstvo s Alphinim duhom Betom – ili da ga zovemo Half Moon? – steknu novo stado šetača magijom country glazbe, a Daryl i Negan sklapaju nelagodan savez nakon što su sredili nekoliko šaptača.

Nedavno smo saznali da će epizoda sljedećeg tjedna poslužiti kao finale sezone 10, pa se svakako uključite. Pogledajte teaser trailer za tu posljednju epizodu sezone ispod.

Similar Posts