The Walking Dead - Prve Slike iz Treće Serije

The Walking Dead – Prve Slike iz Treće Serije

Još uvijek ne znamo kako će se The Walking Dead spin-off serija zvati, ali očekujemo da će se to promijeniti ovog vikenda na New York Comic-Conu. Prije tog događaja, neke nove slike iz serije su stigle.

Ova serija, kreatora Walking Dead veterana kreativnog sadržaja Scott M. Gimple i Dead veterana Matt Negrete (koji će biti showrunner serije), smještena je među prvu generaciju mladih odraslih u post apokaliptičnom svijetu Živih Mrtvaca na koji smo sada već se navikli gledati na malim ekranima.

STIGAO PRVI TRAILER

Službeni sinopsis serije glasi:

“Neki će postati heroji. Neki će postati zlikovci. Na kraju, svi će se zauvijek promijeniti. Odrasti će i učvrstiti se u svojim identitetima, dobrim i lošim.”

U seriji glume Aliyah Royale kao Iris, Alexa Mansour kao Hope, Annet Mahendru kao Huck, Nicolas Cantu kao Elton, Hal Cumpston kao Silas i Nico Tortorella kao Felix.

Drugim riječima, zvuči kao da će ova serija skočiti još dalje u budućnost, istražujući ono što je Gimple nazvao “nevidljivim džepom svemira koji The Walking Dead uranja u novu mitologiju:”

“To je odličan način za proslaviti ‘Desetljeće Živih Mrtvaca’ na TV i preko 15 godina odličnog stripa od Robert Kirkmana,” rekao je Gimple u novoj izjavi. “Matt Negrete je jedan od najboljih scenarista-producenata u dugačkoj povijesti TWDa – Oduševljen sam što radim pokraj njega kako bih ispričao priče za razliku od onih koje smo vidjeli prije, čineći naš prvi korak u još veći svijet.”

U nastavku pogledajte prve slike iz nove The Walking Dead serije.

Radujete li se novoj The Walking Dead seriji i planirate li ju gledati?

Similar Posts