The Simpsons skladatelj Danny Elfman tvrdi da serija završava

The Simpsons skladatelj Danny Elfman tvrdi da serija završava

Serija The Simpsons je započela 1989. godine i sada je u svojoj 31. sezoni, ali hoće li taj legendarni niz doći svome kraju? Iako serija još uvijek dobro funkcionira, tematski skladatelj Danny Elfman očito je čuo da serija završava sljedeće godine.

Dok je razgovarao s Joeom o svojoj karijeri, pojavila se tema The Simpsonsa, a Elfmana je pitao o raspravi oko kvalitete serije u kasnijim sezonama. Na to pitanje odgovorio je u osnovi rekavši da nije važno jer je serija u posljednjoj fazi.

“Pa, prema onome što sam ja čuo, bliži se kraju,” rekao je Elfman. “Tako da će se i taj argument privesti kraju. Ne znam to kao činjenicu, ali čuo sam da je u svojoj posljednjoj godini.”

Zasigurno bi bio šok vidjeti da serija The Simpsons završi nakon ove godine, zbog nekoliko razloga. Prije svega, nakon više od tri desetljeća u eteru, postala je glavno obilježje mrežne televizije. Tu je i obnavljanje serije o kojem treba razmisliti. U veljači, The Simpsons su obnovljeni za nove dvije sezone, što bi ju odvelo kroz 32-gu sezonu i time bi završilo 2021. godine. To znači da su i ugovori glumaca produženi kroz to vrijeme.

the simpsons

Možda je Elfman mislio da će Simpsonovi biti gotovi nakon sljedeće godine? Bez obzira na to, ni jednu sekundu nije mislio da će to imati život kakav je do sada imalo.

“Sve što mogu reći je da sam toliko opčinjen i zadivljen da je to trajalo koliko je. Dakle, morate shvatiti kad sam napisao muziku za The Simpsons, napisao sam ovo ludo djelo muzike, i očekivao sam da ga nitko neće čuti, jer stvarno nisam mislio da će serija imati priliku.”

“Zaista, očekivao sam da će izdržati tri epizode i da će ju onda otkazati, i to bi bilo to, zato što je bila tako čudna u to vrijeme, i ja zaista nisam mislio da ima šanse. Dakle, vjerujte mi, to je jedno od zaista velikih iznenađenja u mom životu.”

Mislite li da će The Simpsons zaista uskoro prestati s prikazivanjem?

Similar Posts