The Rock kaže da je 'Red Notice' film Netflixova najveća investicija do sada

The Rock kaže da je ‘Red Notice’ film Netflixova najveća investicija do sada

Najveći zvjezdani Netflixov original do sada se trenutno snima u Atlanta, Georgia, i ne bi trebalo biti iznenađenje što nosi i najveću obvezu streaming usluge. Red Notice producira Dwayne “The Rock” Johnsonova produkcijska kuća Seven Bucks, a uz Johnsona glume Deadpoolov Ryan Reynolds i Wonder Woman Gal Gadot. To je zaista zvjezdana postava koja će sigurno privući pažnju fanova, a to je upravo ono što će Netflixu trebati s obzirom na količinu novaca koje mora uložiti kako bi okupio ove tri ogromne zvijezde.

Većina ljudi pretpostavila je da će špijunski triler nositi veliku cijenu, činjenica je koju je Johnson potvrdio u postu na Instagramu u ponedjeljak ujutro. Johnson je podijelio fotografiju sebe kako se sastaje sa šefom Netflixa Tedom Sarandosom na snimanju Red Noticea, te objasnio da je film dobio najveću ikad obvezu od usluge.

“Napokon, mi se susrećemo,” Johnson je napisao u objavi. “Dobro se rukovati i pogledati u oči s našim partnerom – Netflixovim CCO-om Tedom Sarandosom. Ted je upravo sa svojim izvršnim timom posjetio naš filmski set Red Notice u Atlanti, GA.”

Glumac i producent nastavili su razgovarati o utjecaju Sarandosa na industriju zabave, kao i produkciji Red Notice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Finally, we meet. Good to shake hands and get eye to eye with our partner – netflix’s CCO, Ted Sarandos. Ted just visited our film set of RED NOTICE in Atlanta, GA with his executive team. Under his leadership, Netflix has revolutionized the movie business and strategically created a streaming paradigm for the world to enjoy. Our movie, RED NOTICE (about the world’s greatest art thief, an FBI profiler and the world’s greatest con man) is the biggest investment, Netflix has made thus far. Thank you for the trust and commitment. My handshake is my word. Our accountability to Ted & his team to deliver for Netflix and most importantly, deliver something great for my one and only boss – the audience/consumer worldwide. Let’s get back to work. This is a fun one. #RedNotice ? @sevenbucksprod @flynnpictureco @netflix @masistills ?

Objavu dijeli therock (@therock)

Za sada još nije poznat datum izlaska filma Red Notice, ali s obzirom na to da je tek započeo produkciju, vjerojatno neće stići prije 2021. godine na Netflix.

Similar Posts