Recenzija: The Punisher - sezona 2

The Punisher Sezona 1 – Izbrisana Scena prikazuje nikad viđenu Brutalnu Barovsku Borbu

Netflixovog The Punishera više nema, ali serija i dalje ima hrpe fanova diljem svijeta. Ben Barnes je nedavno objavio izbrisanu scenu u kojoj vidimo barovsku borbu iz prve sezone serije. Jon Bernthal je također u ovom videu koji je počeo cirkulirati na internetu. Cijela scena je napravljena na usporeni način i uključivala je razne glumce koji su primili neke lažne udarce i srušili se na pod.

Dosta komentara ispod videa se odnosilo na žaljenje oko izgubljene treće sezone koju su fanovi priželjkivali. Netflix je odlučio otkazati The Punisher seriju ranije ove godine. Što znači da smo uspjeli dobiti samo dvije sezone ove serije na toj streaming platformi. Deadline je prije donio izvještaj koji kaže da je The Punisher samo četvrta žrtva rastućeg streaming rata između Netflixa i Disneyja. Disney+ nam stiže u studenom, što je značilo da kompanija preuzima pod svoje sav svoj sadržaj.

Trailer: The Punisher (2017– )

Kao što znamo, Jessica Jones je posljednja serije “Defendersa” koja je bila otkazana u tom procesu. Prije nje su jedan po jedan padali Daredevil, Iron Fist, Luke Cage i The Punisher. Međutim, to nije spriječilo showrunnera The Punisher serije da smisli radnju treće sezone za kojom fanovi toliko žale. Evo što je o njoj rekao:

“Mislim, ideja koju ja imam je vraćena u grad,” producent je rekao o njegovim planovima za treću sezonu. “Tema je vidjeti Franka, sada kada je u potpunosti prihvatio oblik Punishera, gdje ga to vodi i kakve će mu to probleme stvoriti dok prati taj put. Zaista ne mogu reći više od toga. Ali da, mi se nadamo da ćemo dobiti dobru riječ i da ćemo se vratiti natrag tome.”

Izjavio je i da Marvel zna za njegovu ideju, te da su jako uzbuđeni oko toga. Sada se samo svi nadaju, uključujući nas gledatelje, da će imati prilike i napraviti ju. Vrlo teško za Disney+ streaming platformu, ali mogli bi na drugoj platformi u njihovom vlasništvu – Hulu, gdje već prave neke ‘horor’ serije, poput Helstrom i Ghost Rider.

Pogledajte ovu brutalnu izbrisanu scenu iz prve sezone serije The Punisher ispod

Similar Posts