20th Century Fox se čini u problemima, te je pomakao datume izlazaka za svoja dva SF filma ‘The Predator’ i ‘Alita: Battle Angel’, kada izlaze pročitajte u članku.

Bolje vijesti dolaze za ljubitelje filmova po knjigama Agathe Christie jer je Death on the Nile dobio datum izlaska. 

Alita: Battle Angel je pomaknuta s 20. srpnja na 21. prosinac. Ovaj datum će ju sukobiti s DC Filmom Aquaman, Transformers spinoff filmom Bumblebee, i Holmes and Watson.

Alita: Battle Angel je nadolazeći Američki znanstveno-fantastični film, pravljen prema Yukito Kishiro Battle Angel Alita manga stripovima. Producenti filma su James Cameron i Jon Landau, redatelj je Robert Rodriguez, prema scenariju Cameron i Laeta Kalogridis.

Rosa Salazar glumi Alita, a pridružuju joj se Christoph Waltz, Jackie Earle Haley, Lana Condor i Leonar Wu.

U dvadeset šestom stoljeću, ženski kiborg je spašen iz gomile otpada od strane znanstvenika.

S druge strane, The Predator je pomaknut za malo više od mjesec dana, s 03. kolovoza na 14. rujan. Tako će sada film izaći isti dan kada i Alpha, The Darkest Minds i Fighting With My Family.

Shane Blackov The Predator, je četvrti film iz franšize, a radnja mu se odvija između 1990 Predator 2 i 2010 Predators. U filmu Predators vrše invaziju na prigradsko naselje i nailaze na otpor grupe ratnih veterana koji pate od sindroma posttraumatskog stresa.

Zvijezde filma su Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Yvonne Strahovski, Alife Allen i Thomas Jane.

Bolje vijesti dolaze za ljubitelje prvog filma, prema knjigama Agathe Christie, redatelja Kenneth Branagh, Murder on the Orient Express, jer je nastavak Death on the Nile dobio datum izlaska, koji će biti u 2019 godini. Redatelj i glavni glumac Kenneth Branagh se vrača za taj film.

Death on the Nile je najavljen vrlo brzo nakon Murder on the Orient Express, koji je bio tih hit na kino blagajnama, te je na budžet od $55 milijuna, zaradio $349 milijuna. Tako i ne čudi kako je Fox odlučio vrlo brzo izbaciti nastavak.

Oni koji su spremni vidjeti Hercule Poirota i njegov slavni brk na velikim ekranima, moći će to učiniti 08. studenog 2019 godine.