The Outsider Trailer: Nova HBO horor/triler serija prema knjizi Stephena Kinga

Stigao je prvi trailer za nadolazeću HBO horor/triler mini seriju The Outsider, prema knjizi istog imena od Stephena Kinga, a u kojoj glume Ben Mendelsohn i Jason Bateman.

Datum izlaska serije The Outsider:

12. siječanj 2020.

Žanr:

Horor, triler, drama

Glumci:

John Gettier, Marc Menchaca, Ben Mendelsohn, Jason Bateman

Radnje ukratko:

Istražitelji su zbunjeni zbog zastrašujućeg zločina koji je počinjen.

Media Rights Capital je studio koji će producirati seriju uz Aggregate Films i Temple Hill Entertainment. Mendelsohn osim što će glumit i producirati će seriju. Richard Price (Sea of Love, Ransom, The Wire) će biti scenarist kao i izvršni producent.

Mendelsohn je poznat po svojim ulogama u filmovima “Rogue One: A Star Wars Story,” “Mississippi Grind,” i “Slow West.” Također je osvojio Emmy za ulogu u Netflix seriji “Bloodlines.” Mendelsohn je glumio Kralja George VI u filmu “Darkest Hour”, a pojavio se i u Marvelovom filmu “Captain Marvel.”

Bateman je nedavno režirao nekoliko epizoda Netflix serije “Ozark,” u kojoj je i glumio i bio izvršni producent, te je posljednjih godina režirao filmove poput “Bad Words” i “The Family Fang”.

Iako se radujem ovoj seriji, pogotovo zato što je u visokoj produkciji HBOa, malo me smeta činjenica da je ta knjiga djelomično povezana s drugim Kingovim serijalom knjiga, Mr. Mercedes, koja je od AT&T, pa sumnjam da će imati prava povezati i dovesti iste glumce. Puno toga je u izradi prema knjigama Stephen Kinga i fanovi se zaista imaju ćemu radovati.

The Outsider dolazi na HBO 12. siječnja 2020. godine

Trailer serije The Outsider:

Similar Posts