The Matrix zvijezda Keanu Reeves potvrdio kada je četvrti film smješten

The Matrix zvijezda Keanu Reeves potvrdio kada je četvrti film smješten

Matrix 4 jedan je od najtajanstvenijih filmova 2022. godine, a s pomicanjem s 2021. na sljedeću godinu, obožavatelji će morati pričekati još malo prije nego što saznaju što mogu očekivati ​​od ovog četvrtog poglavlja popularne franšize. S glasinom da će Yahya Abdul-Mateen II glumiti mladog Morpheusa, spekuliralo se o putovanju kroz vrijeme, no čini se da to možda ipak nije slučaj.

“Ovdje smo i pokušavamo napraviti čaroliju”, otkrio je u BBC-jevom showu The One. “Imamo divnu redateljicu Lanu Wachowski i napisala je prekrasan scenarij koji je ljubavna priča.”

“Inspirativno je”, nastavio je Reeves. “To je još jedna verzija svojevrsnog poziva na buđenje. Zabavlja … Ima sjajnu akciju. Sve će biti otkriveno.” Zamoljen da podijeli više detalja i potaknut da otkrije je li film zapravo prequel, glumac je odgovorio: “Ne, ne, ne, ne, ne. Neće biti povratka u prošlost.”

Čini se da je teško vjerovati da Abdul-Mateen II nije mladi Morpheus, ali ako je Lana Wachowski stvorila novi lik za njega, tada definitivno nismo dali filmašu dovoljno kredita!

Ovo definitivno potvrđuje da će se The Matrix 4 odvijati nakon događaja u filmu The Matrix Revolutions. Biti će interesantno vidjeti kako će se to povezati.

Druge je zanimalo i ovo...