The Mandalorian sezona 2 dodaje Katee Sackhoff u novu poznatu Star Wars ulogu

The Mandalorian sezona 2 dodaje Katee Sackhoff u novu poznatu Star Wars ulogu

Nakon što su nam stigle vijesti da ćemo u drugoj sezoni The Mandalorian serije vidjeti povratak Boba Fetta i Ahsoka Tano, otkriveno je da će nadolazeća druga sezona Disney+ Star Wars serije također vidjeti live-action debi još jednog popularnog lika prvi puta uvedenog u animiranoj formi.

Prema /Film, Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) je izabrana u ulozi Bo-Katan Kryze.

Battlestar Galactica i Riddick glumica posudila je glas ovoj Mandalorian ratnici kada je imala svoj debi u The Clone Wars animiranoj seriji, a onda opet kada se pojavila u Star Wars Rebels. Navodno, Sackhoff je već snimila svoje scene, jer je završila rad na seriji još u veljači, prije nego je prekinuta produkcija.

Nismo točno sigurni kako će Bo-Katan biti uvedena u dalekoj, dalekoj live-action galaksiji, ali njezina umiješanost u The Mandalorian ima smisla s obzirom na to da je ona posljednja viđena kako koristi Darksaber, kojeg je na kraju prve sezone serije nosio Moff Gideon.

Likovi poput Fett, Ahsoka i (moguće) Sabine Wren vjerojatno neće imati velike uloge u nadolazećoj sezoni, tako da možemo očekivati isto i za Kryze, s epizodom koja će pripremiti njezinu priču u budućnosti.

Druga sezona serija The Mandalorian bi trebala doći na Disney+ ovog listopada.

Similar Posts