Recenzija: The Lion King (Kralj Lavova, 2019)

The Lion King stigle prve reakcije kritičara

Stigle su prve reakcije kritike putem društvenih mreža na nadolazeći Disneyjev live-action film, od redatelja Iron Man filma Jon Favreaua, The Lion King. Disney nastavlja trend pravljenja remakea njihovih omiljenih animiranih filmova s The Lion King, koji prati Dumbo i Aladdin koji su izašli ranije ove godine. Iron Man redatelj Jon Favreau je eksperimentirao s revolucionarnom tehnologijom na filmu The Jungle Book, a sada je otišao još dalje filmom The Lion King. Jon Favreau je također zaposlio zvjezdanu glumačku ekipu kako bi donijeli animirani film iz 1994. godine u život za novije generacije.

The Lion King je jedan od najiščekivanijih filmova koji dolaze iz Disneyjevih live-action remakea i sada su došle prve reakcije na društvene mreže. Ispod možete vidjeti što kritika koja je imala sreće pogledati ovaj film ranije ima za reći.

Već prije se nagovještavalo da bi The Lion King mogao ostvariti strašno veliku zaradu na kino blagajnama, a nakon ovakvih oduševljenih kritika bi samo mogao ići još dalje, čime će gotovo sigurno ući u utrku za film s možda i najvećom zaradom ove godine (da, možda i najvećom)!

Similar Posts