The Last of Us live-action serija u izradi za HBO od Chernobyl kreatora

The Last of Us live-action serija u izradi za HBO od Chernobyl kreatora

Slušali smo o okvirnim planovima za live-action adaptaciju filma The Last of Us već dosta vremena, a sada imamo službenu vijest da na HBO stiže live-action adaptacija za male ekrane.

THR izvještava da će se kreator limitirane serije Chernobyl Craig Mazin udružiti se s piscem i kreativnim direktorom igre Neilom Druckmannom kako bi pisali scenarij i biti izvršni producenti serije, koja će, kako se očekuje, pokriti događaje prve igre. Postoji i mogućnost dodatnog sadržaja temeljenog na nadolazećem nastavku, The Last of Us Part II.

“Neil Druckmann je bez sumnje najfiniji pripovjedač koji radi u mediju za video igre, a The Last of Us njegov je magnum opus,” rekao je Mazin, koji je veliki obožavatelj igre. “Dobiti priliku za prilagodbu ovog prekrasnog umjetničkog djela već je godinama moj san, a tako mi je čast raditi to u partnerstvu s Neilom.”

“Od prvog trenutka kada sam sjeo razgovarati s Craigom, podjednako me je oduševio njegov pristup pripovijedanju i njegova ljubav i duboko razumijevanje The Last of Us,” rekao je Druckmann. “S Chernobyl, Craig i HBO stvorili su napeto, mučno, emocionalno remek-djelo. Nisam mogao poželjeti bolje partnere kako bih oživio priču o The Last of Us kao televizijsku seriju.”

Sinopsis igre The Last of Us:

“Joel, očvrsnuti preživjeli, angažiran je kako bi prokrijumčario 14-godišnju djevojčicu iz opresivne zone karantene. Ono što započinje kao mali posao, ubrzo postaje brutalno i srceslamajuće putovanje, jer oboje moraju prijeći SAD i ovisiti jedno o drugom za opstanak.”

Za sada još nije poznato kada bi The Last of Us TV serija trebala doći na HBO.

Similar Posts