The Irishman - Stigle Prve Reakcije na Novi Netflixov Krimi Film Martina Scorsesea

The Irishman – Stigle Prve Reakcije na Novi Netflixov Krimi Film Martina Scorsesea

Martin Scorseseov The Irishman nije samo jedan od običnih natjecatelja u utrci za nagrade. To je epska kolaboracija između nekih od najuspješnijih i najslavnijih ikona moderne kinematografije, a uz to je i jedan od najiščekivanijih filmova ove godine. Pa može li ova krimi drama od redatelja Goodfellas i The Departed – koji se udružuje ponovno s Robert De Nirom, Joe Pescijem i Harveyjem Keitelom i sada prvi puta radi s Al Pacinom – ispuniti očekivanja?

Recenzije nakon uvodne premijere filma na filmskom festivalu u New Yorku u tom su pogledu izuzetno su pozitivne. Ni duljina ili zloglasni posebni efekti pomlađivanja ne mogu zaustaviti ono što se naziva Scorseseovim najboljim filmom. Može li Netflix po prvi puta do najvećih Oscara? Vidjet ćemo, obično Akademija nije naklonjena njima i njihovom kratkom prikazivanju u kinima, no, možda ovog puta učine iznimku.

Osim toga, The Irishman trenutno ima 100% ocijene kritičara na Rotten Tomatoes! Definitivno za sada sve samo najbolje preporuke.

Evo što kritičari misle o Netflixovom The Irishman filmu.

Po ovim prvim reakcijama definitivno se čini da bi ovogodišnji Netflixov hit film The Irishman mogao biti ozbiljni konkurent za najveće filmske nagrade u ovoj godini.

Similar Posts