The Irishman napokon dobio datum izlaska

The Irishman napokon dobio datum izlaska

Nadolazeći Netflixov krimi film s Al Pacinom, Robert De Nirom i Joe Pescijem, The Irishman, je napokon dobio datum izlaska. 

Mafijaške filmske ikone Al Pacino, Robert De Niro i Joe Pesci se ponovno udružuju u nadolazećem gangsterskom filmu Martina Scorsesea, The Irishman, koji dolazi na Netflix ove jeseni.

Ove velike vijesti dolaze od Sebastiana Maniscalcoa, koji glumi legendarnog mafijaškog bosa “Crazy” Joe Gallo u ovom nadolazećem filmu. U objašnjavanju kako je to raditi s Hollywoodskim veličinama na The Joe Rogan Experience podcastu, komičar koji je sada postao glumac je otkrio da će The Irishman imati premijeru na Netflixu u listopadu 2019. godine.

“Nisam spavao prvi tjedan do prve scene snimanja iz filma, zato što sam znao da će ona biti s De Nirom i Pescijem,” Maniscalco je rekao.

“Kada sam otišao tamo, rekao sam si da neću razgovarati s nikim. Pričat ću kada mi se netko obrati. Bilo je dijelova gdje smo samo De Niro i ja, mi stojimo lice u lice i ja gledam direktno u njega.”

“Ja nisam planirao ništa reći. A onda on dolazi do moje kravate i malo ju pritegne. On je izravnao moju kravatu!”

Martin Scorseseov novi film ‘The Irishman’, je često, pogrdno, nazivan The Expendables, gangsterskih filmova i s dobrim razlogom. Legendarni redatelj vraća se u mafijaško podzemlje i ujedinit će se s dugogodišnjim filmskim suradnicima Robert De Nirom, Harvey Keitelom, Al Pacinom i Joe Pescijem.

Prema knjizi I Heard You Paint Houses, The Irishman priča priču o nestanku sindikalnog vođe Jimmy Hoffa (Al Pacino) 1975 godine. Film će biti pričan iz pogleda Frank “The Irishman” Sheeran’s (Robert De Niro), plaćenog ubojice koji tvrdi da je odgovoran za nestanak Hoffe. The Irishman prikazuje događaje koji su doveli do zloglasnog slučaja i njegovog trajnog utjecaja. Pesci će glumiti krimi šefa Russell “The Old Man” Bufalino, dok će Keitel imati ulogu drugog krimi šefa Angelo “The Gentle Don” Bruno.

The Irishman će ujediniti Martin Scorsesea s De Niro i Pesci nakon 22 godine i njihove zadnje suradnje na filmu Casino. Pesci se zapravo povukao iz glume 2010 godine, ali ga je Scorsese, nakon mnogih neuspješnih pokušaja, uspio nagovoriti da se vrati još jednom za ovaj film. S druge strane Keitelov zadnji posao s Martinom je bio 1976 u filmu Taxi Driver. Gangsterski filmski veteran Pacino, koji je radio s De Niro u filmovima The Godfather Part II (glumili su likove u drugim vremenskim razdobljima, tako da se nikada nisu tamo sreli) i Heat, će prvi puta raditi sa Scorseseom, ispunjavajući snove mnogim fanovima.

Unatoč velikoj fami koja se stvorila iza filma i velikih imena iza njega, veliki filmski studiji su odbili producirati film. Najviše zbog skupog CGI (računalne animacije), kojom Scorsese želi pomladiti glumce, s obzirom na to da će se film provlačiti kroz nekoliko desetljeća.

Nije pomoglo ni to što je film R-Rated (samo za starije od 17 godina), jer su obično skeptični prema R-Rated filmovima, koji nisu pravljeni prema nekom već popularnom, postojećem materijalu. Netflix je na kraju pristao podržati Scorseseov film, dajući mu, otprilike $125 milijuna, kako bi događaje oko nestanka Hoffe pretvorio u film.

The Irishman je sigurno jedan od najiščekivanijih filmova 2019. godine i jedino nam je žao što neće ranije izaći.

Similar Posts