The Flash: Warner Bros. bi mogao vratiti Christiana Balea kao Batmana ako pregovori s Keatonom propadnu

The Flash: Warner Bros. bi mogao vratiti Christiana Balea kao Batmana ako pregovori s Keatonom propadnu

Uzmite ovo sa zadrškom i to velikom zadrškom, ali nove glasine kažu da ako razgovori s Michael Keatonom propadnu, Warner Bros. će se javiti The Dark Knightu – Christianu Baleu.

Kao što biste mogli očekivati, postoji velika količina uzbuđenja oko vijesti da je zvijezda Batmana Returns Michael Keaton u pregovorima da reprizira ulogu Caped Crusadera u filmu The Flash. Navodno će imati stalnu prisutnost u DC-ovom Proširenom svemiru koji napreduje, mentorirajući Batgirl i nastavljajući priču o svojoj verziji junaka iz tog nastavka iz 1991. godine.

Sada, međutim, nova glasina koju je podijelio Jeremy Conrad (via CBR) tvrdi da ako pregovori između Warner Bros. i Keatona propadnu, studio se nada dobiti zvijezdu The Dark Knight trilogije, Christiana Balea.

Međutim, dodaje se da ne planiraju priči Benu Afflecku za ulogu Batmana.

To je vrlo, vrlo teško povjerovati. Bale je u bezbroj navrata jasno stavio do znanja da će razmišljati o vraćanju kao Bruce Wayne samo ako je umiješan redatelj Christopher Nolan, i unatoč njegovoj ulozi u filmu Thor: Love and Thunder (što bi dovelo do potencijalnog sukoba u proizvodnim rasporedima), međutim nije kao da je Engleski glumac netko tko voli preuzimati uloge u franšizama.

Govoreći o neutemeljenim glasinama, čuli smo priče da bi Michelle Pfeiffer mogla biti sljedeća kojoj bi se trebali obratiti za The Flash ako stvari uspiju s Keatonom. Nismo to uspjeli potvrditi s drugim izvorom, zato nije objavljeno kao ekskluziva, ali izgleda da bi plan mogao biti priča o Bruceu Wayneu i Catwoman nakon što je Tim Burton stvari ostavio s cliffhangerom u Batman Returns.

Jedva čekamo dobiti i neke službene potvrde oko ovoga.

Druge je zanimalo i ovo...