The Flash redatelj Andy Muschietti otkriva nove detalje Flashpoint priče za svoj nadolazeći DC filma

The Flash redatelj Andy Muschietti otkriva nove detalje Flashpoint priče za svoj nadolazeći DC filma

Redatelj Flasha Andy Muschietti ranije je rekao da njegov film sadrži “drugačiju verziju Flashpointa nego što očekujete”, a sada je filmski stvaralac još više nagovijestio što fanovi mogu očekivati.

Tijekom nedavnog intervjua, on je potvrdio te elemente Flashpointa, istovremeno posebno referirajući jedan ključni zaplet iz te priče.

“To je priča o putovanju kroz vrijeme: Flash putuje natrag kako bi pokušao spasiti njegovu majku, Muschietti Orden 67 (preveden s španjolskog). “To je spektakularni akcijski film, ali ima veliko srce.”

Barry Allen se u Flashpointu vraćao unatrag kako bi spriječio ubojstvo svoje majke iz ruku Reverse-Flasha; međutim, on nehotice stvara novu vremensku traku gdje je Bruce Wayne ubijen u ulici, Supermanova raketa srušila se u Metropolisu umjesto Smallvilleu, a Aquaman i Wonder Woman ratuju u ime Atlantide i Themyscire.

Nejasno je koliko će se to pretvoriti u Muschiettijevu verziju Flasha, ali znamo da će Barry Allen u novoj vremenskoj traci koju kreira upoznati drugačijeg Batmana: onog kojeg glumi Michael Keaton.

Pogledajte intervju ispod

Similar Posts