The Flash film će biti posljednja Ben Affleckova uloga Batmana

The Flash film će biti posljednja Ben Affleckova uloga Batmana

Prekjučer su fanovi bili oduševljeni kada su saznali da će se Ben Affleck vratiti u DC svemir i ponoviti ulogu Batmana za film Flash. Međutim, iako se mnogi nadaju da će ovo obilježiti povratak Afflecka koji nosi i ogrtač i u druge projekte, nažalost to nije slučaj, donose insajderskim izvori koji navode da će Flash biti posljednji put kad vidimo Afflecka kao ikonskog superheroja.

“Neće biti drugih filmova s ​​Affleckovim Batmanom ili HBO MAX serijama kako se priča po internetu među mnogim fanovskim stranicama”, rekli su insajderi. “Ovo neće utjecati na nadolazeći film Matta Reevesa “The Batman”, a Brucea Waynea Roberta Pattinsona i dalje se gleda kao budućnost franšize.”

Ovo će biti razočaravajuće čuti za one koji žele vidjeti više Ben Affleckove verzije Mračnog viteza, ali barem će njegova verzija lika dobiti još jedan snimak na srebrnom platnu. Vijest da će se on uopće vraćati iznenadila je mnoge, s tim da je glumac navodno nekoliko mjeseci razgovarao o tome da se pridruži Flashu, a zvijezda Batman v Superman: Dawn of Justice čak je ponudio neke izmjene scenarija prije prijava.

Similar Posts