The Flash film: Billy Crudup napustio film, Maribel Verdu se pridružila

Flash je izgubio jednog roditelja, ali je pronašao drugog. Billy Crudup, koji je glumio oca Barryja Allena u Justice League napustio je nadolazeći samostalni The Flash film zbog konfilkta s rasporedom. Međutim, Maribel Verdu sada se pridružila glumačkoj postavi kao Nora Allen, majka Barryja Allena.

THR ima vijest da je ekipa The Flash dodala Maribel Verdu kao majku Barryja Allena, ali je izgubila Billyja Crudupa kao oca Barryja Allena. Crudup se pojavio bez kredita u kino izdanju JLa kao otac Barryja Allena, gdje je viđen u zatvoru. Lik je zatvoren zbog ubojstva svoje supruge, Barryjeve majke – ali film naglašava činjenicu da je nevin za zločin. Crudup će se također vidjeti u predstojećem Snyder Cutu. Ali što se tiče The Flasha, Crudup se ne može vratiti – THR kaže da će Crudup biti prezauzet.

Što nas vraća mami Barryja Allena. To, naravno, postavlja pitanja – ovaj je lik u DCEU-u mrtav, pa kako se ona pojavljuje? Odgovor vjerojatno ima neke veze s alternativnim svemirima i vremenskim linijama. Priča se da se Flash film oslanja na luk križanja priče o stripovima Flashpoint, čiji se Flash probudio u alternativnom svemiru. Podcrtavanje alternativnih kutova svemira činjenica je da bi se Michael Keaton trebao vratiti kao Batman u filmu The Flash, ali očekuje se i pojavljivanje Batmana Bena Afflecka u filmu. Izvještaj THR-a također dodaje da je putovanje kroz vrijeme vjerojatno dio zavjere, što bi također moglo objasniti povratak Barryjeve mrtve majke.

Ezra Miller ponavlja svoju ulogu kao glavni lik, dok je upravo objavljeno da je na brodu i Kiersey Clemons Iris West. Clemons je prvotno igrala ulogu u JL, ali njezina scena je izrezana. Ipak, pojavit će se u JL Zacka Snydera. U glumačkoj postavi također je i Sasha Calle, koja će glumiti Supergirl.

Redatelj Andy Muschietti vodi film, a scenarij potpisuje Christina Hodson. Očekuje se da će Flash početi snimati sljedeći mjesec, a trenutno se treba otvoriti 4. studenog 2022. godine.

Similar Posts