The Expanse obnovljen za petu sezonu!

The Expanse obnovljen za petu sezonu!

Vrlo iščekivana četvrta sezona The Expanse serije još nije imala svoj debi na Amazonu, a već sada je ova znanstveno-fantastična serija obnovljena za petu sezonu. Sada fanovi imaju nešto više za radovati se, osim četvrte sezone koja dolazi 13. prosinca ove godine.

Američka SF serija, koja je prve tri sezone išla na Syfy mreži, razvijena od tvoraca serije Mark Fergus i Hawk Ostby, prema knjigama Daniel Abraham i Ty Franck (pisanim pod pseudonimom James S. A. Corey). SyFy je otkazao seriju nakon treće, kritički najbolje ocijenjene sezone, samo kako bi ju vrlo brzo kupio Amazon i obnovio za četvrtu sezonu, a sada najavljuju i petu sezonu ove odlične serije.

The Expanse obnovljen za petu sezonu!

U sezoni 4 The Expanse, serija će vidjeti ekipu Rocinantea na misiji od Ujedinjenih Nacija kako bi istražili nove svjetove izvan Prstena. Čovječanstvo je dobilo pristup tisućama planeta nalik Zemlji, što je stvorilo jurnjavu za posjedima i potaknuo napetosti između suprotstavljenih naroda Zemlje, Marsa i Belta. Ilus je prvi od tih planeta, bogat prirodnim resursima, ali i ruševinama duge mrtve vanzemaljske civilizacije. Dok zemljani, marsovci i belters manevriraju kako bi kolonizirali Ilus i njegove prirodne resurse, ovi rani istraživači ne razumiju ovaj novi svijet i nisu svjesni većih opasnosti koje ih čekaju. Teaser za nadolazeću sezonu debitirao je prošlog tjedna na San Diego Comic-Conu, a možete ga pogledati na kraju članka.

“Mislim da smo u ovom trenutku u stvarnom snažnom kontinuitetu.” Showrunner Naren Shankar izjavio je u prijašnjem intervjuu. “Svatko tko je pročitao knjige zna da se knjige mijenjaju prilično radikalno i nekako sezonu po sezonu. Sada smo u četvrtoj knjizi, a ako ste pročitali četvrtu knjigu, ona je u potpunosti postavljena na jedan od izvanzemaljskih svjetova izvan prstena. Ne idemo baš toliko daleko, da to učinimo kao cijelu sezonu. Ali mislim da je jedna od prednosti ove serije to što se stalno mijenja. Ali – nadam se da radimo svoj posao kako treba.”

The Expanse sezona 4 dolazi na Amazon 13. prosinca 2019. godine.

Similar Posts