Prethodni vikend je za Marvel fanove bio itekako uspješan, u Dvorani H je predstavljena Faza 4 koja se sastoji od projekata od kojih nam stvarno cure sline. Uz to, sretni posjetitelji koji su tamo bili uživo, dobili su i prvi pogled na neke od tih budućih projekata, pa smo tako dobili i prvi pogled na Celestiale iz nadolazećeg filma The Eternals, kojeg ćemo u kinima gledati u jesen sljedeće godine.

Celestiali su, kako je već rečeno u filmu Guardians of the Galaxy Vol. 2, bogovi (s malim ‘b’). Radi se o drevnim kozmičkim bićima koji su postojali puno prije bilo nastanka bilo koje galaktičke civilizacije, pa čak i Asgardijanaca. Celestiali posjeduju velike sposobnosti i mogućnost manipuliranja energijom, a u njhova vremena su bili ozloglašeni zbog svoje upotrebe Infinity Stonesa.

Sretnim posjetiteljima Comic Cona je prikazan prvi concept art na kojem vidimo četiri Celestiala na, zasad, nepoznatom planetu. Iako to nije potvrđeno, pretpostavlja se da su na dotičnoj fotografiji likovi: One Above All, Nezarr the Calculator, Arishem the Judge, i Jemiah the Analyzer.

Prema stripu Jacka Kirbya, The Eterlans su također drevna kozmička bića koje su Celestiali stvorili. Oni su neka od daleko najmoćnijih bića u cijelom Marvel Svemiru, a dosad su se u MCU-u pojavili (ili su se spomenuli), jako puno puta. Ako niste znali, i Thanos je Eternal, a on se u MCU-u dosad pojavio, čisto dosta puta, iako se njegova pojava u nadolazećem filmu uopće ne očekuje.

Šef Marvela, Kevin Feige, otkrio je da će film u potpunosti pratiti stripovski koncept Jacka Kirbya. U glavnim ulogama su potvrđeni: Angelina Jolie kao Thena, Bryan Tyree Henry kao Phastos, Lia McHugh kao Sprite, Don Lee kao Gilgamesh, Salma Hayek kao Ajak, Lauren Ridloff kao Ikari, Richard Madden kao Ikaris, i Kumail Nanjiani kao Kingo. Kompletna glumačka postava je dobro pozdravljena od strane posjetitelja u San Diegu.

The Eternals, drugi film Faze 4 MCU-a, u kinima očekujemo 6. studenog 2020.