The Eternals potvrđen kao najraniji MCU film

Kao što su mnogi i očekivali, The Eternals će biti prvi film koji će se pojaviti na vremenskoj crti Marvelovog Filmskog Svemira. Iako još nije otkriveno točno vrijeme odvijanja The Eternals filma, zvijezda filma Kumail Nanjiani je priznao na D23 da se film odvija “davno, davno prije,” znatno prije događanja u filmu Captain America: The First Avenger, koji je smješten tijekom ranih 1940tih.

“To je jako, jako uzbudljivo,” Nanjiani kaže za ET. “To je puno drugačije od svih ostalih Marvelovih filmova koje smo do sada vidjeli. Puno je više kozmičko.” Nanjiani se tada upusti u razgovor o tonu filma, zadirkujući nas masivnom kozmičkom pričom koju će Marvel ispričati.

“To je zaista o početcima Marvelovog svemira, tako da mi pričamo priču… on (Marvel Studios Kevin Feige) kaže da seže tisućama godina,” glumac nastavlja. “Prije, znate, Captain America je bio najstariji član kojeg smo vidjeli i sada, to će biti puno, puno, puno prije tako da će to zaista biti građevinski blokovi Marvelovog svemira.”

Velika glumačka postava filma The Eternals obuhvaća Angelinu Jolie (Thena), Richarda Maddena (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Kit Harington (Dane Whitman/Black Knight), Gemma Chan (Sersi) i Barry Keoghan (Druig). Chloé Zhao će režirati prema skritpi od Matthew i Ryan Firpo.

The Eternals dolazi u kina 06. studenog 2020. godine.

Similar Posts