The CW otkupio 'Swamp Thing' seriju, postoji mogućnost da ju žele oživjeti za drugu sezonu

The CW otkupio ‘Swamp Thing’ seriju, postoji mogućnost da ju žele oživjeti za drugu sezonu

Televizijska mreža The CW, najpoznatija po tome što drži cijeli svemir DC serija poznat kao Arrowverse, otkupila je prava na emitiranje serije Swamp Thing od streaming servisa DC Universe.

Swamp Thing je svoju prvu i jedinu sezonu emitirala prije godinu dana, i nakon samo tih 10 epizoda, DC Universe se odlučio na pull the plug. DC Universe trenutno još uvijek drži serije Titans kojoj se sprema treća sezona, dok seriji Doom Patrol druga sezona dolazi već sljedećeg mjeseca. Uz to, DC Universe i The CW su zajednički producirali seriju Stargirl koja će svoju premijeru imati za manje od tjedan dana. Sada, The CW je iskoristio suradnju sa DC streaming servisom i otkupio prava za ponovno prikazivanje prve sezone na svojoj broadcast televiziji.

Dakako, tu se postavilo pitanje, želi li CW ovim potezom vratiti seriju u novoj sezoni, možda čak i kao dio njihovog Arrowversea jer je i nedavni crossover Crisis on Infinite Earths pokazao da Arrowverse i DC serije su zapravo dio istog Multiverzuma. CW se nije oko toga izjašnjavao, ali ako se postigne neka zadovoljavajuća gledanost prilikom repriziranja prve sezone na njihovoj mreži, ništa nije nemoguće.

Ipak, postoji tu jedan ‘ali’. Kako glasine javljaju, nedavno službeno odobrena serija Justice League Dark koja je samo jedna od DC serija koje su u razvoju za HBOMax, navodno će imati svoju vlastitu, novu inkarnaciju Swamp Thinga, što bi moglo spriječiti CW u ponovnom oživaljavanju tog lika kao dio svojeg svemira.

Jedno je sigurno, stvorenje iz močvare sa streaming servisa će se uskoro preseliti na male ekrane, a što će uslijediti nakon toga, vidjet ćemo.

Similar Posts