The Boys se vraćaju u svojoj drugoj sezonu tek početkom rujna, ali glasina već kruni za sljedeću godinu, jer je Collider nedavno uhvatio izvršnog producenta Erica Kripkea (Supernatural; Timeless) i saznao za potencijalno vrlo velik dodatak koji bi serija mogla imati u trećoj sezoni.

Nakon što je prošle godine izrazio interes za pridruživanje seriji, čini se da je Jeffrey Dean Morgan (Supernatural; The Walking Dead) doista razgovarao s Kripkeom o tome kako doći u ulogu sljedeće sezone, iako još ništa nije službeno. Kad je upitan da li razmišlja da Morgana dovede u iskrivljeni svijet The Boys serije, Kripke je rekao:

“Apsolutno jesam. Postoji jedna uloga o kojoj već govorimo. Mora, uh, moramo kao koordinirati. Jer znate, on je na “Walking Dead”, pa ima još jedan dom. Ali već smo razgovarali o jednoj ulozi i možda postoji potencijalna druga o kojoj ćemo govoriti. Ali jesmo, baš prošli tjedan smo se dopisivali naprijed nazad o pokušaju da otkrijemo kako da ga dovedemo u seriju. Mislim da to još nije gotov posao, ali volja je tu i oboje razgovaramo o tome.”

Teško je reći koju bi ulogu mogao preuzeti, bilo da je riječ o liku iz originalnog grafičkog romana Gartha Ennisa i Daricka Robertsona ili je riječ o posve originalnoj kreaciji. Također, kao što je rekao, koordiniranje s Morganovim rasporedom The Walking Dead rasporeda može se lakše reći nego učiniti, pogotovo nakon što serije dobivaju revidirane rasporede snimanja zbog tekuće pandemije koronavirusa, koja može biti i duža nego što su mnogi očekivali.