Trenutno najgledanija komedija na svijetu, The Big Bang Theory, završava svoje prikazivanje u 2019. godini!

Warner Bros. Television i Chuck Lorre Productions će završiti ovu višestruko nagrađivanu humorističnu seriju u njezinoj 12toj sezoni, koja će do kraja svog prikazivanja skupiti 279 epizoda. Dvanaesta i finalna sezona će se premijerno započeti prikazivati 24. rujna. Tijekom svog prikazivanja The Big Bang Theory je primila 52 Emmy nominacija i osvojila ih je 10.

The Big Bang Theory završava

Johnny Galecki je na početku godine izjavio da su on i ekipa razgovarali o tome da seriju završe u 12toj sezoni. Glumac je nadodao da su oni bili vrlo tužni pričajući o tome, ali je izjavio, “svi su vrlo zadovoljni s 12 sezona.” Ekipa je uvijek bila u centru pažnje s uspjehom ove serije, ali nikada nije potvrdila da će završiti u 12toj sezoni. U zajedničkom obraćanju Warner Bros. Television, CBS i Chuck Lorre Productions su potvrdili kraj ove hit serije.

“Mi smo zauvijek zahvalni našim fanovima na njihovoj podršci serije The Big Bang Theory u posljednjih 12 sezona. Mi, zajedno s glumcima, scenaristima i ekipom, smo vrlo ponosni na uspjeh serije i planiramo isto ponoviti u posljednjoj sezoni i finalu serije, koji će dovesti do epskog kreativnog završetka serije The Big Bang Theory.”

Kao što smo prije spomenuli, finalna sezona The Big Bang Theory će započeti u ponedjeljak 24. rujna na CBS, te će se premjestiti u svoj standardni period četvrtkom. Serija, koja je započela 2007. godine i prikazuje se diljem svijeta, je bila konstantna u povećanju svog rejtinga i rejtinga mreže. Najveći do sada rejting je ostvarila u finalu 11 sezone, u kojem su se Sheldon i Amy napokon vjenčali i koja je uključila odlične cameo uloge poput Star Wars glumca Mark Hamill, Kathy Bates i Wil Wheaton.

The Big Bang Theory izvršni producenti su Chuck Lorre, Bill Prady, Steven Molaro i Steve Holland. Zvijezde serije su Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik i Melissa Rauch. The Big Bang Theory je jedna velika obitelj, ali je vrijeme da glumci i ekipa provedu vrijeme sa svojim stvarnim obiteljima, o čemu je Johnny Galecki pričao na početku ove godine. Nadamo se da će ova sloboda omogućiti Galecki da se pojavi u nekim novim epizodama Roseanne spin-off serije The Conners.

Iako su neki mišljenja da serija nije više imala što za ponuditi i da je odavno trebala završiti, ja sam imao osjećaj da su iz sezone u sezonu samo sve bolji i bolji. Možda je razlog tome što sam se kroz godine gledanja jako navikao na tu ‘obitelj’ i znam da će mi jako faliti. Vama?